fatihkarakas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajındaki ilanına baktığımda o kadar kısır bir bilgi vermişsinki.. Şimdi ise bir o kadardan fazla ayrıntı vermişsin...

Şöyle bir düşünün; Bir otomobil alacaksınız, örneğin Vw. Jetta ama bu aracın 3 ayrı paketleri mevcut.. Dışarıdan baktığınızda hepsi aynı kasa ama iç donanımları farklı. 1. paket 65.000 TL ~ 3. paket 84.000 TL.. Ben bu aracın nereden bileyim bu kadar edeceğini...Yada hangi paket olduğunu?

Hadi diyelimki.. ekstra masraflar yapılmış, özel suspansiyon yaylar takılmış, bodykit yapılmış, özel ses sistemi takılmış. vs.vs.... Sadece bu yapılan masraflar yani extralar otomobilimin tutarının neredeyse yarı fiyatı kadar tutmuş..

Burada da sizin yaptığınız hareket aynısı; siz bir dünya extra masraflar yapmışsınız,

Sadece bunların toplamı 15 bin küsür TL yapıyor...

Çok süper bir sunucu toplamışsınız x2 birde oda süper.. Yani başlangıç konfiurasyonu değil zaten sürdürülebilir bir konfigürasyon maşallah çok beğendim... Geriye zaten emeğiniz kalıyor onada paha biçilmez zaten.. çünkü bu işin wovza sı var media server tarafında konfigler vs. lisans ücretleri vs.vs.. Özür dilerim, haklısınız, başarılar..
Yok est özür dilemene gerek yok. Tartışıyoruz burada ve dediğim gibi hakaret olmadıktan sonra istediğiniz yorumu yapmaya sahipsiniz. Ben teşekkür ederim çok güzel şekilde cevap verdiğin için ve başarılar dileğin için.