istanbula sağlık personeli olarak atandım. 2500 tl maaş aldığım halde kiralayacak ev bulamadım. geçinemedim. 1 ay içinde bir şekilde tayin işlerimi halledip Bitlise atandım.
( çok şükür ailemin yanımdayım 3300 tl maaşta cepte kalıyor.)

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:38:15 -->-> Daha önceki mesaj 21:28:26 --

DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev bulmak iyice sıkıntı evet, dün sahibindende bir ilan gördüm altına sadece suriyeli ailelere kiralanacaktır yazmış adam. 2+1 eve 900 lira istiyor. 3 Erkeğe ev verecek birini bulmak zor olacak.
ya ben evi buldum gittim baktım kaporayı hazırladım gelip yerleşecem derken ev sahibi aradı ve evi sana vermekten vazgeçtim dedi. herşey bir kenara dursun benim kayınpederin evi vardı istanbulda. sen istanbula gel evi sana verecem dedi. bile bile eve en yakın hastane olan bağcılar eğitim araştırmayı seçip orda başladım işe. ama gel gör ki adam evi vermedi bana. sonra birde nişanlım artık bizde kalma git kendine ev bul deyince eşyalarımıda toplayıp çıktım gittim tayin başvurusu yaptım. 3 hafta emanet gibi ordan oraya yaşadım ve tayinimi aldım çok şükür. ya çok doluyum ben gidiyorum.