Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tek tek okudum.

Şimdi benim sony z2 problemim var teknosa kvk ve sony center sadece susup teknik servis yalanlarına inandırıyorlar.

Şimdi aldığınız Murat Adidas mıdır nedir, onun fişleri faturaları var mı?

Varsa okumaya devam edin yoksa yapacağınız hiç bir işlem yok.

Faturası fişi var ise;
Ürünü aldığınızdan bu yana kaç ay oldu?
Gerçekten siz ürüne sigara külü gibi bir şey yani kullanıcı hatası yaptınız mı?
Eğer yapmadıysanız üründen kaynaklanıyorsa..

Murat Adidas'a gidin belgelerinizle (belgelerinizin mutlaka fotokopilerini çektirin)
Garantiye vermek istediğinizi söyleyin.

Abicim ayaklarını geçerek, ayakkabınızı alıp size aldığına dair belge vermek zorunda. Bu belge ile 20 iş günü içerisinde size olumlu/olumsuz yanıt vermek zorunda.

Eğer ki yanıt gelmedi ise size verdiği belgeyle gidip 20 iş gününü geçtiğini murat adidas'a söyleyin. Yenisi vermek zorunda.

Eğer durum bu şekilde işler ise Tüketici heyetine tüm belgeleri ile başvuru yapın PARA İADESİ yazın 3 ay içerisinde 320 tl'niz hesabınıza seve seve yatacaktır.


Eğer ki Murat Adidas ben almıyorum derse; yine fatura ve fişinizle bulunduğunuz yerdeki KAYMAKAMLIĞIN Tükeciti Heyeti kısmına gidin, PARA İADESİ ile firmayı mahkemeye verin.

Sonuç olarak insancıl yollar ile halledelim deyip, HAYIR derse 3 ay içerisinde paranızı alacaksınız.

Oldukça bilgiliyim, adamı yakar geçerim.

Buyrun mevzuat: http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20131128-1.htm
Öncelikle böyle derin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam. Bugün Harley Davidson'un Türkiye hattındaki numaraya ulaştım kendileri 3-4 yıldır garanti işlemlerini felan yeşil kundura üstlendi dedi. Telefonları bant kaydındaydı olayların sıcaklığıyla halletmek istediğim için canlı destek offline'ydi ama iletişim adresine mail attım. Sağolsun mail attığım kişi sorularımın yanıtını verdiler.

Harley Davidson'un verdiği bilgilere göre Türkiye distribütörü yeşil kundura olduğu için ups kargo yarın eve kadar gelecek ve ürünümü evden alarak yeşil kundura'ya gönderecek. Muhtemelen Murat Spor Adidas'da garantiye yollama zahmetinde bulunsalardı eğer onlarda yeşil kundura'ya göndereceklerdi.

Adidas'a da bir mail atmıştım ama dışarıda olduğum için ve telefonumada format attığım için geri dönüş maillerini yeni gördüm.

http://prntscr.com/6xr5v6 Gelen mailde yazanlar bu şekilde.

Ben boya atması olarak gördüm ama bazıları sigara külü yanığıda olabilir dediler. Ben yanık olayına pek ihtimal vermiyorum. Velev ki sigara külü bile olsa ufacık bir külün bu paradaki botu bu hâle getirmesi gerçekten pes dedirtir.

Yarın ürün gidecek dekont, botta yaşadığım şikayetleride not aldım. Ürün garantiden geldiği zaman yine konuya bilgilendirici bir mesaj yazacağım hocam.

Tekrardan ilginiz ve aktardığınız bilgiler için teşekkür ederim.