Hocam yıllardır adidas giyerim 2 tane adidas samoa modelinden var ikisini de aktif olarak giyiyordum memnundum bir tanesi dağıldı gittim aynısından aynı numarasından aldım (internetten) ayakkabı geldi bi türlü ısınamadım anlamadığım bir şekilde kalıp problemi vardı diğer ayakkabımla karşılaştırdım ve kalıp hatasının olduğuna emin oldum ayakkabıyı garantiye gönderdim 3 hafta bekledim gelen cevap olumsuz herhangi bir problem yok dendi.
Ben henüz garantiye gönderip gelen sonucu bile göremedim ama işlemlerime hız kazandırdım adidas'la iletişim kurdum cepten, mail yoluyla. Sikayetimvar sitesinede şikayet acacagım gelen maillerden sonra.
Ayakkabı Dünyası'ndan aldığım Harley'de açılma oldu. Götürdüm 10 gün içerisinde ürünü tamir edip gönderdiler.
Sizin ayakkabınızı tadilat için o mağaza alsa bile büyük ihtimal garantiye bile göndermeden 15-20 gün sonra size üründe kullanıcı hatası var diyip vereceklerdir. Bir de pc çıktısı alırlar size söylediklerine resmiyet kazandırmak için.
Siz o satın aldığınız yeri değil de resmi firmayla ya da direkt tüketici hakem heyetiyle muhatap olun.
http://prntscr.com/6xkld5
Adidas'a mail yoluyla ulaştım. Benimde aklıma dediğiniz gibi yapacakları geliyor. Adam daha garantiye göndermeden buna birşey yapmazlar aynı şekilde gelir diyor 320 TL para alırken 12 ay garantisi var demeyi çok iyi biliyor ama.