öğrenciliğim sivastaydı, murat spordan ben de aldım ayakkabı, altında çok ama çok küçük bi açılma vardı. geçerken sordum abi bunu nere diktireyim diye, diktirme yarın getir dedi. Götürdüm, 2 3 hafta sonra ugra dedi, uğradım,ayakkabı tutarında hediye çeki vermişlerdi. Yani evet, hergün hergün göndermiyorlar bildiğim kadarıyla
Bende yaşadığım deneyimi söyleyim o zaman. Ayakkabıyı tertemiz bir şekilde giyindim murat spor'a gittim. Dedim ayakkabının bu sorunu var. Ayakkabıda kir, toz olmamasına rağmen akşam sil yarın getir dedi. Yarın götürdüm buna birşey yapmazlar garanti'de olduğu gibi gelir dedi. 320 TL para verdim bu şekilde neden giyiniyim gitsin garantiye dedim. Ayakkabı 2-3 ay giyildi sadece. Garanti süresince gelmezse para iadesi var mı diyorum yok diyor, ayakkabıları her ay 1 kez yolluyoruz tüm Türkiye'de böyle diyor. Resmen herkesin söylediği neyse Murat Spor Adidas'daki şahsında söylediği herkesin dediğine ters. TÜRKİYE genelindeymiş.
@Milesrebel; ayda 1 gibi birşey yok. Koskoca adidas bunu yapmaz
Görüştüğüm bi arkadaşım bu numarayı ara dedi +90 312 491 7284 aradım çıkan kişi adidas harley davidson ürünleri satmaz dedi. Murat Spor Adidas, Sivas'da 2 tane var Adidas 2 side bu kişinin olduğu için ilk şubeye kendi ismini vermiş dedim. Biraz önce harley davidson (90)2123565353 'u aradım. Ayakkabı böyle böyle garanti konusunda ne söylüyorsunuz dedim telefona çıkan bayan dediğim olayla ilgili yetkisi olmadığını ve yetkili bir kişiye yönlendirdi. Telefonu açan kişi sorduklarımı dinledi harley davidson olarak 3-4 yıldır yeşil kundura garanti işlemlerine vs bakıyor dedi. Sorununuzu şikayetinizi yesil.co m dan iletişim numarasından ulaşın dedi. Sitedeki telefonu aradım bayram dolayısıyla işlem yapmıyoruz bant kaydı çıktı, sitenin müşteri hizmetleri ise sadece offline'ydi. İyiki tanındık bilindik yerlerden alışveriş yapıyorum insanı parasıyla rezil ediyorlar sağolsunlar.