hocam arkadaşım da kıbrısta askerlik yaptı ama denizci olarak, resmen 5 ay tatil yapıp geldim dedi... gemilerden gelen nakliyatları kontrol ediyorduk diyo, içki geldiyse 1 şişe alırdık sigara geldiyse 1 karton alırdık komutanlar da ses etmezdi diyor. ama kara kuvvetleri için nasıl olur bilemem...
Umarım zorluk çıkartmazlar.
Hayırlı olsun. Ben de yeni geldim askerden. Tek diyeceğim umarım komutanlarınız iyi olur. Onlar iyi olursa askerlikte iyi olur. Ben askerde iyi rütbeli görmedim şansıma denk gelmedi sanırım. Dönerken 1 kişiyle dahi vedalaşmadım. Yatacak yerleri olmasın inşallah.
İnşallah iyi bir komutana denk gelirim de sizin yaşadıklarınızı yaşatmaz bize, geçmiş olsun.
Çok kötü bir dönemde kıbrısa gidiyorsunuz, sıcaktan kurdeşen bile dökebilirsiniz hocam
Ayrıca bir arkadaşım kıbrısta kara olarak geçen sene yaptı askerliğini, komutan yılan öldürtüyormuş can sıkıntısından erlere

Fobiniz v.s varsa şimdiden yenmeye bakın.
Sıcaktan yana derdim pek olmaz sonuçta Aydın'da da 45 dereceye çıkıyor, sivrisinek olmadığı müddetçe sorun olmaz

Yılandan yana pek korkum yok, birkaç tanesini kürekle öldürmüşlüğüm var. Ovada yaşadığımız için her türlü haşere ve zararlıya maruz kaldım