MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu Dışı

Flappy bird Nasıl Kazanıyor Günlük Bu 50Bin Doları ?

Reklam mı, İndirilme mi, satın almamı adsense mi

Kısaca bir bilgi verecek olursa sevinirim.

Konu Dışı

...........

Flappy reklam (adsense idi reklamı yanlış hatırlamıyorsam) -dan kazanıyor.O kadar çok kazanmasının nedeni günlük aşırı miktarda gerçekleşen gösterim ve buna bağlı olarak oluşan tıklama miktarlarındandır.

100 milyona ulaşan bir uygulamanız olursa zaten adsense dışında bir ton alternatif olur.Şahsen benim 100 milyon kullanıcı bir uygulamam olsa adsense falan koymam.Kendi reklam bölümü açarım içeriğimle ilgili.Banner gömerim tıklamaya göre para almam gösterime göre bir de hafta da 1 güncellemelerle telefona yüklerim gösterilecek bannerı.Hepi topu 5-10 firmayla anlaşırım sırasıyla internete bağlı olsa da olmasada reklamlar menü de falan gözükür durur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:25:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:45:00 --

erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama bende matematik - bilgisayar bölümü okuyorum 3. sınıftayım. Bilgisayar müh, yazılım müh arkadaşlarım var. bizim bölümle birlikte bu 3 bölümde toplasanız okuldan 10 kişi çıkar.
Şundan emin olun bu bölümde okuyan arkadaşların çok büyük bir çoğunluğunun piyasadan haberi yok, Algoritma bilgileri 0, herhangi bir projeyi anlatın bu proje hakkında hiçbir yorum yapamazlar herhangi bi + katamazlar. Okullarda veya herhangi yerdeki 1 saatlik bilgisayar seminerlerine katılıp birşeyler öğrendiğini düşünüyorlar. Yani bu konuda yazacak çok şey var benim şahsi gözlemlerim bunlar (hiçbir şekilde bi üniversite mezunu teknik lise mezunundan Bilgisayar sektöründe önde değildir (yeni mezun)) durum bu kadar vahim.

Bunun asıl nedenide adına, parasına aldanıp bu bölümü yazanlardır diye düşünüyorum. Belki sizlere ters gelebilir ama şahsi fikrim bilgisayar zekasına sahip insanların büyük çoğunluğu bilgisayar mühendisliği bölümlerine gidecek puanı yapamadığı için bu bölümlere haketmeyenler gidiyor. Bi araştırma yapılsa bu teorimin gerçeklik oranının yüksek olduğuna inanıyorum.

Son olarak bilgisayarcı olunmaz doğulur diyelim. Öyle birşeydir bu sektör 10 lu yaşlarda sabahtan akşama kadar oyun oynamakla başlar belki, o yaşlarda belkide oyun hesaplarını satarak ilk ticaretini yapmayla başlar, bozulan bilgisayarın içini açıp herşeyini karıştırmakla başlar bilgisayar aşktır sonradan görme bilgisayarcı olunmaz.

Lütfen kimse üstüne alınmasın ben genel bi problemden bahsetmek istedim burada üniversitelerde yeterli eğitim verilmiyor, ve bilgisayarcılar gerçekten seçilmiş kişiler doğuştan gelen birşey herkez tercih etmemeli.

Son olarak sorunun cevabınıda ekleyeyim: Bence kişi neye inanırsa para, başarı oradadır. İnandığın şeyi kafanda modelleyebiliyorsan üstüne gitmelisin başarı kaçınılmaz olur.
+1

Sırf bu iş için değil hocam bence her alan için geçerli bu dediğiniz.Yani bir alanı,mesleği mantık olarak seçtiğinizde yapabilecekleriniz bellidir.Çoğu kesim şuanda güzel meslek rahat iyi şeklinde seçiyor.Haliyle iş yapabilecek kadar bilgi yeterli oluyor ama her meslekte olduğu gibi doğal bir sevgi ile karşılıksız emek verilip sonrasında sahip olunan tecrübe ile para kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı olur.