Merhaba arkadaşlar yine bu siteden yaptırmış olduğum bir sitem için teknik desteğe ihtiyacım var.
İsteklerimi buradan belirteyim
1- Sitenin kodlama yapısında yapılan hataların düzeltilmesi güvenlik açıklarının tespit edilerek kaldırılması.
2- Sitenin admin panelinde gerekli düzenleme işlemlerinin yapılması
3- Çalışmayan kısımların onarılması
4- Site Hızı ve optimizasyonunun yapılması

Site psd dosyalarında wordprese uyarlanmıştır. Gerekirse psd dosyalarını iletebilirim.

Konu ile ilgili olarak işinde uzman olmayan arkadaşların uzak durmasını tavsiye ederim. Mümkünse Ankara'da biri olursa sevinirim. Ankara'da olmayan arkadaşlar için ise referanslarına kadar belirtmelerini rica ederim.
Artık yaptığı işi bilmeyen insanlarla çalışma niyetim yok.
Ödeme konusu verilen vaadler yerine getirilmez ise ödeme yapmayacağımı şimdiden beyan ederim. Ama işinde uzman arkadaş işini yaparsa problem yok. Aldığı para anasının ak sütü helal olsun.
Neden yaptırdığın kişiye gitmiyorsun diye merak edenlere söyleyeyim eğer işini sağlam yapmış olsaydı bu gün bu ilanı vermezdim. Zaman çok değerli arkadaşlar mümkünse kimse kimsenin vaktini boşuna almasın.

Adminlere de buradan sesimi duyurayım. Ortalık çoluk çocuk dolmuş. Önüne gelen iş yapıyorum diye geziniyor. Bunlara bir önlem alabilirlerse r10 çok daha iyi olur. Kaliteli olur.