Merhabalar ilginiz için teşekkür ederim.
Yapacağımız iş web tasarım + reklam hizmetleri e ticaret gibi bir düşüncemiz yok. (Tabi şöyle bir düşüncemiz var ikamet ettiğimiz ildeki benzer ajanslara sunucu, hosting geteksimimlerini sağlamakta var)
Ek olarak bannkacılık ve sigorta işlemleri derken neyi kastedmek istediniz? Sanalpos, Pos Gibi İşlemlerse Tabiki Olacak.
Merhabalar. Kendi konumla ilgili gelişmeleri yazayım sana da faydası olur.
Vimer le uzun görüşmeler yaptım. Bu konudaki insiyatif tamamen başvuru yaptığın vergi dairesinin elindedir. Bizim yaptığımız meslekle alakalı hiç bir belge vs gereksinimi yoktur. Bu konu ile ilgili mevzuat da varmış.
Diğer konu aynı iş yerinde birden fazla iş yeri açabilirsiniz.Girişleri aynı olmak kaydıyla ( Nedenini bilmiyorum ama öyle söylediler)
Benim sorunuma gelince direk maliye müdürüne gidin ve bizle görüştüğünüzü söyleyin bu alanla ilgili durumu açıklayın. Büyük ihtimal kredi kartı dolandırıcıları vs önlemek için bu yola başvurmuşlardır dediler.
Sonuç başvurumuz alındı ve home office olarak öneride bulundu vimer . Yaptığımız sektör ile ilgili. Başvuru yaptığımız her iki vergi dairesinde de bu alanda İlk olduk.
Basit usul konusunu hiç konuşmadık. Bu konudaki net bilgim işin işine pc giriince hiç bir şekilde basit usul olmuyor. Birde büyük şehir le ilçe arasında çok fark var. Gaziantep ten başvurduğumuz için söz konusu bile değil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:51:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:50:31 --
Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın edit yapmak istemedim.