Berlin Teknik universitesi Makine Muhendisligini bitirmek uzereyim. Bugune kadar hicbir makine ogrencisini "siz hicbirsey ogrenmiyorsunuz, yaptiginizin bi degeri yok, gel de arge gostereyim" vb. diyerek asagilamadim, hatta 1 sene yildiz teknik universitesine geldigimde, burada neler gorudugumuzu bizzat prof. ve ogrencilere aktardim.
Turkiye olarak, gencler olarak "Hello world" bile yazilmis olsa, benim gozumde dunyadaki en degerli projelerden biridir, zira daha ileri gidilmiyorsa, bu sansi verenlerden gidin hesap sorun benim yaptigim gibi.
Profesore Bir ucunda 3 kademeli helisel reduktor, ortasinda planet disli sistemi ve diger ucunda da konik disli mekanizmasinin oldugu, sadece sinava girebilmem icin gerekli olan 125 sayfa hesap + 5 adet A0 cizimi yaptigim "odevimi" gosterdigimde, "sen bunu firmaya goturmen lazim, belki orda yardimci olabilirler, benim uzmanlik alanim degil" demisti.
Simdilik mesajlari sildim, eger tekrarinda "elestiri" harici bir mesja olursa, kisiye ban cezasi vermek zorunda kalacagim, bilginiz olsun.