ozkanaybay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle şunu belirteyim. Bisiklet sürmek inanılmaz derecede vücuda iyi gelen bir şey. Kademeli olarak yokuşta çıkabilirsiniz. Özellikle web master gibi bilgisayar başında çok kalan, masa başı iş yapıyorsanız mutlaka alın ve spor yapın.

Çok ciddi hava muhalefeti olmadıkça yağmurlu havalarda da biraz daha dikkat ederek bisiklet kullanabilirsiniz. Çünkü insan vücudu değişik koşullara uyum sağlamaya elverişlidir.

Eğer maddi konuları düşünüyorsanız, biraz daha mantıklı hareket edin. Çok ciddi pahalı bir bisiklet değil, çok da ucuz bir bisiklet değil ortalama bir bisiklet alabilirsiniz. Bazı konfor bisikletten kısa sürede soğumamanıza sebep olacaktır.

Sizin bu yazınız benim de aklımda olan bu konuda biraz hareket etmeme neden oldu. Yarın ilk işim, kömürlükte duran bisikleti çıkartıp elden geçirmek olacak. Zamanında çok uğraştığım için bisiklet ile ilgili her tamiri rahatlıkla yapabilir durumdaydım. Bakalım ne olacak.
Bende küçükken bisikletimin her yerini kendim tamir ederdim Teker patlaması vs , iç lastiği yamalamak kısa bir süremi alırdı hey gidi günler...

Orta fiyatlı orta segment bir bisiklet işimi görür

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:51:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:50:09 --

şöyle bir bisiklet işimi görür diye düşünüyorum . Düşünceleriniz nedir ?

http://www.n11.com/salcano-ng-750-md...FQsUwwod0K8A3Q