Ipod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz aldık arkadaşla, 3-4 ay okula onlarla gittik(7-8 km).

6 ayda 600+km yaptık bisikletlerle. Terliyorduk yoruluyorduk bu sebepten çok yemek yiyorduk 6 ay sonunda 5-6 kilo almıştım ama eğlenceliydi. Kardeşime verdim şimdi memlekete gittikçe biniyorum.

Tek başına çok eğlenceli olmayabilir ama güzel birşey.
Tek başına da olabilir ancak grup halinde tabi ki daha keyifli olur diye düşünüyorum. Kilo almaktan ziyade sürekli yemekte güzel bişey Ayrıca bisiklete binmek tüm vücut kaslarını çalıştırıyor diye biliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:04:11 -->-> Daha önceki mesaj 21:03:04 --

Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bisiklet değil ama spor bisikleti aldım eve arada spor yaparım diye 1-2 hafta kullandım sonra şimdi boşa yer kaplıyor. bu tip şeyler senle alakalı birazda.

eğer evde oturmak değilse spor yapmak istersen zaten sürekli çıkar yürüyüş yaparasın vs vs asosyallik birazda hiç birşey yapası gelmiyor insanın bırak yürümeyi bisikleti iki adım atasım yok
Bende yürümekten sıkıldım hocam Asosyal olmayı seviyorum, sosyal olup insanların salak salak esprilerini, birbirlerinin arkalarından konuşmalarını dinlemektense yürüyüş yapmayı her zaman tercih ediyorum