NortheasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamsız tartışmaları cidden anlamıyorum. Bir modül veya bir tema yapılınca bu whmcs katagorisinde neden tartışmalar başlıyor ? Neden kimse kimseyi çekemiyor. Yapanlar yapıyor ve ekmeğinin peşinde. Neden insanlar üstüne vazife olmayan konularda , konu sahibi gibi yorum atar bir türlü anlayamadım. Yen bir akın mı , yoksa uzun zamandır mı var bilmiyorum artık. Tebrik etmek bu kadar mı zor bir insanı. Gerçekten tuhaf.

Hayırlı olsun furkan. Umarım umduğunu elde edebilmişsindir.
Gelip soranlar oluyordu, şu yazılım onda var sende yap senden alalım, tema yap senden alalım. Benim cevabım aynı şu şekilde oluyordu, "kimsenin ekmeğinde gözümüz yok, maalesef yapamam bak arkadaşım temayı şu, yazılımıda o kişiden al diyordu(m)." Dişimizi nereye kadar sıkalım artık, bundan sonra hodri meydan. Fakat bilmedikleri bişey var, kendi yoldukları insanlar yüzünden gelip ben buraya modül yazmaya başladım. Bende ki 40 TL olan şeyler, onlarda 100-150 TL. Ama bir kişide çıkıp onlara demiyor ki, kardeşim sen neden bu kadar pahalıya satıyorsun? İyi niyetli olmayacaksın aslında, çünkü herkes kendi yoluna bakmıyor, yolda yürürken, diğer yolda yürüyen kişilerin yolundaki şeylerede göz dikiyorlar. Gerçi aile eğitimide önemli, ailenden terbiye almadıysan burada o terbiyeyi bizmi vereceğiz, 10 yaşındaki çocuk altına kaçırır, ama 4 yaşındaki bebek kaçırmaz aynı bunun gibi olay. Herşeyi yaşa bağlayanlar var ya hani. Neyse yaşım çok küçük böyle şeyler haddime değil.