Merhaba,
Linux
12 adet ve daha fazlasını barındıracak, mümkünse sınırsız domain hizmeti olan
Sınırsız Band genişliği
Sınırsız Disk alanı
Sınırsız Trafik
Sınırsız MySql sunan
Sınırsız E-posta hesabı ve posta kutusu limiti yüksek - 5GB vb. olan
Bu e-postaları kendi uzantıları ile hotmail yada gmail de kullanabilmemi sağlayacak,
Cpannel ve diğer özellikleri bünyasinde barındıran.
Hedef kitlesi Türkiye, Avrupa ve Rusya gibi ülkeler olan web sitelerimiz için hosting arıyoruz.
Güzel Hosting ile görüştüm, tüm özellikleri harika olmasına karşın e-posta hesaplarını malesef kendi uzantıları ile hotmail ve gmail de kullanamadığımız için vazgeçtim.
Turhost ile görüştüm onlarda hiçbir paketinde size tam olarak herşeyi sunmuyorlar, ilginç bir pazarlama stratejileri var, herşeyi sınırsız verip e-posta limitini 250 mb da sınırlıyorlar mesela.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız yerli yabancı, tanınmış, hızlı, problem yaşarsak kısa sürede çözüm bulabileceğimiz ve yukarıdaki özellikleri bünyesinde barındıran, en önemlisi e-posta hizmetini istediğimiz şekilde sunan hosting tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.
teşekkürler
Merhaba,
E-maillerinizi kendi uzantısıyla istediğiniz yerde kullanabilirsiniz, bunu yapabilmek için alacağınız hosting hizmetinde bir MX kaydı düzenlemesi yapmanız gereklidir ve bu mail servislerinden e-mail hizmeti almanız gereklidir. Hizmet aldığınızda gerekli MX kaydı vb.. size ileteceklerdir. Bu MX kayıtlarının girilmesi konusunda yardımcı olabiliyoruz fakat mail servislerine kayıt ve hizmet alımı ile ilgili ne yazık ki yardımcı olamamaktayız.