Ben niyeyse Afrika'nın gelir kaynağı olarak kullanıldığını düşünüyorum büyük güçler tarafından.

Online oyun'un birisinde inanılmaz başarılı olmuştum, elimi attığım yerden para damlıyordu. O zamanlar 2 ay gibi bir sürede server'ın en sağlamlarından olmuştum. Oyun içinde inanılmaz derecede para harcıyordum, ama paçalarımdan para akıyordu yani o kadar diyeyim. Evet bu konuyu buna bağlayacağım az bekleyin. Bunun sebebi ise şuydu, tüm para kaynaklarını sonuna kadar kullanıyordum. Oyunda iyi kazanç kapılarından hiçbirisini kapatmamıştım. Hepsi benim cebimi dolduruyordu. Birisi kötüleşse ötekisi kıpır kıpır para akıtıyordu.

Sonuç olarak Afrika'yı da bir gelir kapısı olarak görüyorlar bana kalırsa. Oraya giden yardımı ceplerine indiriyorlar. Diyeceksiniz ki neden öyle bir gelir kapısına ihtiyaçları olsun, işte o zaman sizi 2. paragrafı okumaya davet ediyorum, gelir damarlarından hiçbirisini kesmemek lazım en güçlü olmak için. İliğine kemiğine kadar sömürmek lazım büyük güç olmak için. Bunu online oyunda keşfettim, ama gerçek hayatta da doğrudur.

Sonuç olarak istediğiniz kadar yardım yapın, istediğiniz kadar ekmeği vs. israf etmeyin. Sonuç olarak orası aç, ve aç kalacak. Senin benim yapabileceğim birşey yok, yardım göndermek de pek işe yaramaz, neden diyorsan 2. paragrafı oku artık sürekli söyletme

Ayrıca oradaki insanlar deli gibi ürüyor, o bitmediği sürece biz ne kadar beslersek onlar o kadar büyür, yine besleyemeyiz. Öyle de bir paradoks var ortada.

Neyse kafam iyi, az önce soğuk duş aldım kendime geleyim diye, saçmaladıysam kusura bakmayın.