Sizi anlıyorum, Haklı olduğunuz yanlar mevcut fakat firmanın'da haklı olduğu yanlar mevcut. Control.com.tr firmasını çok iyi tanırım. Aranızdaki bu basit sorunu uzatmadan çözmeniz geçmişteki dostluğunuzun lekelenmemesi adına iyi olacaktır.
İlgili kişiyi tanımıyorum. Müşteri adına yazıyor. Destek talebindede farkettiğim için transfer işleminde hesabın sms onaylı olması gerektiğini belirttim.
Ek olarak Control.com.tr olarak biz müşterilerimize sms ve mail bilgilendirmelerini yeterince yapmaktayız ve sadece bu şekilde bilgilendirme yapmaktayız. İstisnalar hariç telefon açarak ekstra bir şekilde bildirim yapmıyoruz ve böyle bir zorunluluğumuzda bulunmuyor.
Bahsi geçen firma sahibini tanımam sebebiyle telefon ile ayrı muhabbetimiz olabilir. Ancak bu demek değildir ki biz telefon ile işlem yapıyoruz. Facebookta gezinmeyi bilip defalarca anlatmamıza rağmen müşteri paneline bağlanmaktan aciz çok kurumsal müşterimiz bulunuyor. Biz insiyatifimiz doğrultusunda yardımcı olmaktayız. Farkında değilsiniz belki ancak destek bildirimlerine 5 personel bakmaktadır. Santralimizde destek talebi açılması gerektiği açık ve net bellidir.