RumuzTR; site bana aittir ve içindeki bütün yazılar özgündür. Başka türlüsünü istemiyorum, siteciğimle uzun süreli bir ilişki düşünüyorum

ve ona göre hareket etmeye çalışıyorum. Toplam 765 özgün yazı var; bunların 688 tanesini ben yazdım. Hit günde 900 civarı. Kategoriler moda, dekorasyon, astroloji, cilt bakımı - güzellik, saç bakımı, seyahat - tatil, sosyal medya - internet, filmler, hediyelik eşya, sağlık. Birkaç site değil, tek 1 site söz konusu. Ve içine haftada 1 taneden fazla tanıtım yazısı koymayı düşünmüyorum şimdiki halde. Adresini özel mesajla gönderiyorum - konu linkiyle beraber.
Selçuk Sönmez; o konu seçenekli, en az 6 ay. 20 liraya sitemde 1 yazıyı süresiz olarak tutmak istemem ben. Aslında 200 liraya da istemem. Gün gelir link verdiğiniz site kapanır - sizin hoşunuza gitmeyecek veya sizinkiyle uyumlu olmayan bir site haline dönüşür; mesela. Veya sizin siteniz kapanır ya da link verdiğiniz site sahibinin hoşuna gitmeyecek - o siteyle uyumsuz bir hale gelir. Bence böyle daha mantıklı.