Ortalığın ne kadar bozulduğunu gittikçe daha da çok pisliğe battığımız gerçeğini görmeyerek böyle şeylerin haber değeri taşıması çok manidar geldi. Egolarımızı heveslerimizi zevklerimizi bir tarafa koyarak bu konuları konuşmamız lazım hoş aslında bu forum buna müsait değil ama tv kanallarında bunların konuşulması lazım. Her geçen gün değişik değişik kavramlar lügatımıza girmekte ve önceleri ağzımız açık hayret ile karşılarken kendimiz haricinde insanlarında böyle şeyleri yadırgamadan konuştuğunu gördüğümüz için daha çok benimsiyoruz ve normal bir hal alıyor hayatımızda.
Bizim zamanımızda vcd dvd bir lükstü böyle şeyleri bilmezdik ve bundan dolayı cinsel bir açlıkta çekmedik. Bu videoları izleme yaşı şuan kaç bilmiyorum fakat bacak kadar çocukların izlediklerini görünce şaşırmam bile mümkün olmuyor çünkü bir anlam veremiyorum. Bu videoların izlenilmesi insana bir şey katmaz aksine zarar verir, toplumlara zarar verir. Siz hiç açlığınızı susuzluğunuzu ekrana bakarak gideriyor musunuz? Bir çok kadın şikayetçi bu durumdan ancak kimse açıklayamaz kolay kolay. Kocam benimle birlikte olmak yerine odada bu videoları izliyor diyenler var. Çünkü ekranda izlediği şey aslında bir hayal pek gerçekçi olmayan yapılamayacak şeyler. Videoda istediği bir hatunu açıyor ve izliyor ama gerçekte olmayan bir şey ile tatmin etmeye çalışıyor kendisini ve bu videoları izleye izleye beyni bu görüntülere alışıyor. Daha sonrada karısını beğenmiyor hem vücudunu beğenmiyor hemde tek bir kişi ile yetinemeyecek bir hale giriyor beyni.
Bir forumda evli bir bayan yazmış; kocam benimle ters ilişkiye giriyor ben ise zevk almıyorum hoşlanmıyorum bu durumdan. Ama kocasının mutluluğu için hayırda diyemiyor halbuki kocası bunları nereden görmüş nereden aklına girmiş hiç düşünmemiştir belkide! Geçenler tv de görmüştüm bir kadın ağlıyordu, kocam film izleyip sonra bana eziyet ediyor diyordu. İzlediği filmlerdeki şeyleri bana uygulamaya çalışıyor zorla diye söyleniyordu. Kadın genç bile değil yaşlı diyebilirim ama kocası o yaştan sonra azmış sebebi de belli zaten. Böyle şeyler az değil ama konuşan kişiler az bildiklerimiz az.
Ne oldu yine erkekler baskın durumda, yine kadın erkek eşitliğinden koptuk. Ama olaylara yine kendi açımızdan bakıyoruz, kadınları hiç düşünmüyoruz ama şöyle bir şey var onlara da izletelim yavaş yavaş onlarda alışsın benimsesin bizim kadar şehvet duyguları olmadığı için fazla benimsemezler ama biz bunun için elimizden geleni yapalım gerekirse ilk başta zorlayalım!! Neden şaşırdınız böyleleri bile var.
Sinemaya gitmiştim lise yıllarımda inanın ne izleyeceğimi bile bilmiyordum gırgır şamata diye girdik. Böyle pis bir yer yakışıyor mu yahu bir şehre. Pis kokulu bir yer hijyen sıfır, erkekler erkeklere yanaşıyor sigara yada ateş isteme bahanesi ile eller birbirine temas ediyor daha sonra ya kavga başlıyor ya iş tuvalette bitiyor. Her türlü yapılanda yanlış yöntemde yanlış. Hala böyle sinemalar var bildiğim kadarıyla. Bildiğim bir çocuk sinemada tecavüze uğradı bunu yapan kişi bir çok kişinin günahına girdi ama kimse şikayetçi olmadığı için hapse girmedi. Bu çocukta daha sonra peruk takmaya başladı ve kötü yola düştü. Cinselliği tamamen değişti. E hani cinsellik bir tercihti hani onları hoş görmeliydik, kimse sordu mu bu çocuğa sen nasıl düştün bu yola. Önce olacak şeylerin pisliklerin önüne geçilmeli sonra hoşgörü ile yaklaşmalıyız. Bir tanıdığımda böyle şeylerle ilgilenmeye başladı arkadaş çevresine uyarak, daha sonra evliliği bitti üstelik bir çocuğu vardı. Tabii ki yaptıklarından pişmanlık duydu ağladı ama son pişmanlık ne fayda getirir ki.
Normal olarak değerlendirdiğimiz şeyler aslında hiçte normal olmayabilir. Devlet bence gereken adımları atmıyor yada çok yavaş. Kadınlar cinsel obje olarak görülmeye devam ediliyor. Ben erkeğim demek bu durumda çok yanlış zaten örneklerde verdim erkekliğinizi bile alabiliyorlar bunlara saplanmış insanlar. İnsan olarak bakmak ve değerlendirmek lazım böyle konuları.
Çocuk yaşta evlenenleri veyahut tecavüze uğrayanları örnek göstererek bu işin haklılığını göstermeye çalışanlar insan değildir benim gözümde veya kendi nefsine haklı bahaneler uydurmaya çalışır. Pislik azda olsa çokta olsa her zaman pisliktir. Elbisemize küçük bir pislik bulaşsa derhal temizleniriz çünkü rahatsız oluruz. Gırtlağa kadar pisliğe saplandık bence ama ne hikmetse temizlenmek şöyle dursun bu pisliğe alıştık domuz gibi, temizlenmek aklımıza bile gelmiyor.