delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dar bakış açısı..

Güneş enerjisi için kullanacağın alan ne kadar biliyor musun. Ayrıca Türkiye'de güneş ve rüzgar enerjisi heryerde kullanılamaz. Nükleer atığın diğer atıklara oranla %1 olduğunu biliyor muydun. Bende bilmiyordum yeni öğrendim.

Güneş enerji panelleri nasıl yerli üretiliyor bana gösterir misin. Telefon şarj güneş paneli değil bu arkadaşım koca bir ülkeden bahsediyoruz.

Dünya uçak gemilerinde bile nükleer kullanırken sen neleri savunuyorsun.

Son bir soru, güneş panellerinin hiç atığı ve riski yok yazmışsınız.
- Güneş enerji panellerinin ortalama ömrü 10-25 yıl arasıdır tabi bu arada arızaları saymazsak. Güneş yoksa enerji de yok ( bu arada İstanbul şu anda kaç derece düşün?) Nükleerin ömrünü yazmayayım onu da sen bul.

Defalarca söyledim, söylüyorlar. Tehlikesiz diye birşey demiyoruz fakat gerekli olduğunu savunuyorum. 3. havalimanı, kanal istanbul ve 3. köprüye karşı çıkan (aynı zamanda metrobüse de karşı çıkan) zihniyet buna da karşı çıkıyor. Artık açın gözünüzü.
Abi baskasina yazmissin ama ben de sana bir sey sorucam. Bu konudaki gorusum bir onceki sayfada mevcur ordan okuyabilirsin istersen. Ben bir sinoplu olarak sinopa yapilmasini istemiyorum. Sen de sanirim rizelisin. Rizeye yapilsa dogal guzelligi bozulacagindan dolayi ister miydin?