MaşALLAH, konu almış başını nerelere gitmiş...
Bu cevap aslında beni çok tamin etmiyor ama kendinize göre önemli bir sebep olabilir tabi ona bir şey diyemem. Ama yine de şunu diyorsanız "Siz sitenizi, sektörünüzü, aylık ziyaretçi hedefinizi söylerseniz ben de ona ulaşabileceğini strateji planını çıkarırım" o zaman çalışma şeklinizi ve ücret bilginizi pm alayım lütfen.
Açıkcası tatmin etmesini beklemiyordum, sığ bakış açısını bırakmanız lazım.
Neyse önemli değil... varsa bir talebiniz, iletir ve süreci canlı canlı görürsünüz.
Bence SEO işiyle uğraşan kişilerin başkalarının işini yapmasının 2 sebebi vardır....
"Seo işiyle uğraşanların" diye bir şey yok hocam. Bu, tüm sektörlerde olan bir açgözlülük, doyumsuzluk... önce bunu aşması lazım insanların
eline sağlık ağa çok güzel bir analiz olmuş. yalnız her şey parada bitiyor. paraya ihtiyacım olmasa şu işi zevk için yapan biri olsam samimi söylüyorum kendi sektörümde türkiye'nin en iyi sitesini yaparım.
sadece 20k olsa çöpe atabilceğim, o bile yeter. ama yok işte naparsın. bırak 20k'yı 20 liraya bile ihtiyaç var. e para olmayınca da yatırım yapamıyorsun, yerinde sayıyorsun.
şu bir gerçek abi para parayı çeker. para harcamadan para kazanamazsın ticarette.
Emin ol, işin içine girdiğinde tek sorunun para olmadığını göreceksiniz.
eğer tek problem para ise ben çıkayım 20 kağıdı, hiç sıkıntı değil.
ama bana dökümünü sunmak, neyin nereye gideceğinin planını yapmanız lazım.
ki bu, işin en zor kısmıdır, deneyin görürsünüz

.