Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi artık tanıtım için en önemli araçlar sosyal medya oluyor. Ancak bunu yapmak için ciddi bir bütçe gerekiyor.
Facebook'ta reklamlarımızı genellikle sayfalar üzerinden yapıyor, bu şekilde ilerlemeye çalışıyoruz ama sayfaya beğeni gelmesi gerekiyor. bunun reklamını nasıl yapacağız.
bir çok sayfanız var ama paylaşım için vaktiniz yeterl değil?
bir ürün,site reklamınızı binlere üyesi olan gruplarda yapmak istiyorsunuz ama zamanınız yok.
Bende bu düşünce ile arayışa geçtim. Ve
http://goo.gl/Km6zKs bu siteyi kurdum.
Bu sistemle ile üye olduğum bütün gruplara metin,link görüntü, albüm ve video rahatça paylaşıyorum.
Linkler SEO uyumlu
Gelişmiş yapısıyla sistemde link paylaşımda, resim açıklama ve anahtar kelimleri elinizl egiriyorsunuz. Mesala
resim üzerine bir site tanıtımını yapmak isteyeceksiniz. siteniz.com/resim diye ayarladınız linki, linki başlığını görünmesinis istediğiniz isim "resim" şekilde ayarlayabiliyor. bununla birlikte istediğiniz resmi ekleyebiliyorsunuz.
Kendi kişisel kullanımım için açtığım siteyi sizinle paylaşmak istedim. siteye üye olur facebook uygulama ile giriş yapıp gereken onayları verdikten sonra size bir bildirim gelecek (Site anlatımı yapıyor) bildirimde uygulama sizi test kullanıcı olarak ekliyor. sizde girip onayladıktan sonra istediğiniz herşeyi tek tuşla paylaşabilir
SEO uyumlu anahtar kelimelerinize link verebilir üye sayısı binler, onbinler olarak gruplara üye olabilir sınırsız paylaşım yapabilirsiniz.
Siteye şimdi üye olabilir ve kısıtlı halde yani bir kaç grup veya sayfada paylaşım yapabilirsiniz.
Eğer sınırsız olarak kullanmak istiyorsanız bunun için düşündüğüm fiyat
10 ₺ paypal veya banka ile transfer ederseniz size sınırsız yetki verebilir onlarca, yüzlerce grupta sitenizin, ürünlerinizin tanıtımını yapabilirisniz