cagricukurlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam 58 adet psd to css işlemi yaptırıldı harika bir iş çıkarıldı. Hızlı, güvenilir, kusursuz ve kalitenin tavan yaptığı noktaya bizi ulaştırdığı için çok teşekkür ederiz
iLkercix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samet kardesim icinden cikamadigin bir isi anlastigimiz fiyatin yarisi bedelle alternatif ureterek halletmistir. Ustelik 1 hafta sitem kapali kalacakken 1 gunde sorunumu cozerek sirtimdan buyuk bir yuk almistir ve bunu daha fazla para kazanma sansi varken ticaret yaptigi kisiyi magdur etmemek icin fedakarlik yaparak halledecek kadar durusttur. Islerinizi guven icerisinde teslim edebilirsiniz.
omer1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress bir tema'da karşınıza çıkacak tüm sorunlar ile karşılaştım. Bir kaç kişi ile görüştük ancak ya çok uğraştırır diyerek işi yapmadılar ya da bu işin altından kalkamam dediler. Daha sonra Samet bey ile tanıştık. Ne zaman skype'tan yazsak ulaştık anında çözüm sundu. Hatta yeri geldi telefon ile destek bile aldık. Hiç bir zaman işim var demedi elinden ne geliyorsa yaptı. Şu an tema üstünde ki geliştirmelere devam ediyoruz. Düşündüğümüzden çok daha iyi yerlere geliyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Çalışmayı düşünen arkadaşlar bir an bile düşünmesinler.
Jaspers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samet ile uzun süredir birlikte çalışıyoruz. İşinde oldukça bilgili, hızlı ve deneyimli bir arkadaş. Aynı zamanda sıcak kanlı ve dürüst bir yaklaşımı var.. Daha nice güzel işlere diyelim sorunsuz güvenebileceğiniz ve kesinlikle referansı olabileceğim bir arkadaş ..
mean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samet Bey kardeşim sağolsun bir php işimi çok hızlı bir şekilde bitirip sorunsuzca teslim etti.Kendisi aşırı derecede ilgili ve işini çok iyi yapan birisi,kendisine teşekkür ediyorum R10 ailesine yakışır bir arkadaşımız.
gecegezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş işinde tam bir uzman %60 a düşürmey taahüt etti ancak 30 lara düşürdü. ilave ricalarımı kırmadı. tam bir profesyonel. tereddüt etmeden çalışabilirsiniz.
Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp için bot yazdırıldı ve tema düzenlemesi yaptırıldı. İşin ehlili bir arkadaşımız. Çalışmaktan memnun olacaksınız.
emrenazli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script düzenleme işi verildi başarılı bir çalışma sergiledi kesinlikle işinin ehli ve güvenilir arkadaş...
SelcukWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UYGUN FİYATLARLA WORDPRESS İŞLERİ konusunda MeLaNKoLia arkadaşa bu konuda katılmıyorum. Ben Ankaradayım Samet Atalayı tanımam burada reklamını gördüm kendisine PHP konusunda nasıl bir tema istediğimi Skyp üzerinden anlattım hemen hallederiz dedi genelde hallederiz diyen kişilere güvenim sarsılmıştı. Samet kardeşe istediğim temanın ve özelliklerini anlattım Bir gün içerisinde temayı hazırlayarak hiç sorunsuz teslim etti. Parasınıda piyasaya göre uygun fiyata yaptı ve parası için kesinlikle hemen parayı ver gibi böyle para gözlülük yapmadı. Temamı demo olarak gösterdi bende hesap numarasını istedim ve hemen parasını EFT yaptım. Şimdi bu temayı ben bir sürü müşterimde kullanıyorum. Sağolasın Samet kardeş güzel iş çıkarttın.
Rooster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinde oldukça başarılı ve çok ilgili bir arkadaş. Tüm işlemleri sorunsuz ve özverili bir şekilde halletti.
Teşekkür ediyorum.
BurakYTL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Edit işi siparişi verilmiştir, iki tarafa da hayırlı olsun, arkadaş çok ilgili, sonuçta güzel olacaktır umarım
FR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress tema ve eklentiler yaptırıldı, kesinlikle tavsiye ederim.
İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Stream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi arkadaş çok kısa ve temiz şekilde teslim etti. Teşekkürler
OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde çok iyi, çok güzel işlere imza attı.
Teşekkür ederim.
afy107 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinden gelenin en iyisini yapmaya uğraşan bir arkadaş. Birkaç iş yaptık beraber. Sürekli çalışırız umarım.
menthe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema işi verdim. Gayet uygun bir fiyata teslim etti. Ufak tefek düzeltmeleri ücret istemeden yapıyor. Tavsiye ederim.
ZaZu26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress tema duzenleme isini cok kisa bir surede teslim etti. Istediklerimin hepsini yapti. Hizli ve bilgili arkadasimiz hic korkmadan calisabilirsiniz.. tesekkurler tekrar gorusmek uzere
JeSuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi teslim aldım istedigim gibi oldu bir kac gün sarkma olsada.sonuc memnun edici umdugumdan daha iyi işi biliyor.
Sinanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress tema düzenleme işlemi yaptırıldı. Arkadaş çok ilgili ve hatayı istenilen gibi çözene kadar uğraşıyor.
ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samet Arkadaşıma Script Siparişi Verdik. Ilgili ve Işten Anlayan Bir Arkadaş Tebrik Ederim.
CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kısa bir wordpress egitimi alındı aklımdaki soru işaretleri gitti sorunsuz çalısabilirsiniz profesyonel bir arkadaş
OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben söyledim o yaptı, hiç oyalamadı, iş anında kaçmadı... Çok teşekkür ederim, tekrarda kendisine...
SuD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet html + css tema yı worpressee giydirme işlemi yaptı. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Gayet güzel bir iş çıkarttı. Mutlaka Tekrar çalışacağım.
Şizofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunsuz Şekilde 2 Adet Bot teslim aldım 3. için sipariş verdim.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema yaptırıldı , istediğim gibi birşey oldu
sağolasın Samet,hayırlı işler. tavsiye ederim.
cabadak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobil tema yapıldı. eline sağlık. tavsiye ederim arkadaşı
UtkuKocaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema editleme yapılmıştır. Güvenilir ve hızlı bir arkadaş.
teknomag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp optimize çalışması yapılmıştır, oldukça etkili bir çalışma, teşekkürler hocam.
KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobil site yaptırıldı, işinde çok iyi ve hızlı teşekkürler.
CaN_Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa 250 Tl ye script yaptırılmıştır sorunsuz çalışan çok güzel sağlam Çok teşekkür ederim SametAtalay
Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa tema yapım işi verilmiştir. Hayırlı olsun
ozgurland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress bot editleme işi yaptırıldı, ilgili ve bilgili arkadaş php işlerinizde güvenebilirsiniz.
akguney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema entegrasyonu yapıldı... teşekkürler
webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet mobil site yaptırıldı, işinin ehli hızlı arkadaş
Drumpoll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi.
cabadak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress mobil tema işi verildi, teşekkürler
Hastesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php scriptte düzenlemeler yaptırıldı. Teşekkürler...
MrNoBody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil hata giderildi teşekkürler.
JeSuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel bir tema için iş verıldi.
bulerobul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı bir wp işi verildi.
yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress işi verilmiştir. kolaygelsin
Abraxas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema giydirme işlemi yaptırıldı
FreeKevin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samet le anlaştık, çalışıyoruz, umarım uzun soluklu olur.
selcuksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet bot yazdırılmıştır. güvenle çalışabilirsiniz
Soltrate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp bot yazdırıldı
KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel iş çıkarttı, teşekkürler
lovemaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress optimize çalışması yaptırılmıştır.Çok teşekkür ederim hocam

100+ Referanslar için Skype Ekleyiniz.