Frans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu cevap aslında beni çok tamin etmiyor ama kendinize göre önemli bir sebep olabilir tabi ona bir şey diyemem. Ama yine de şunu diyorsanız "Siz sitenizi, sektörünüzü, aylık ziyaretçi hedefinizi söylerseniz ben de ona ulaşabileceğini strateji planını çıkarırım" o zaman çalışma şeklinizi ve ücret bilginizi pm alayım lütfen.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:15:37 -->-> Daha önceki mesaj 16:02:47 --

Yazdıklarınıza katılıyorum ama bu işi biraz daha farklı yorumlamak gerek diye düşünüyorum.

Mesela petrolün nereden çıkacağını tespit edebilmek gibi bir yeteneğiniz olduğunu farzedelim. Bu durumda petrol arayanlara bu hizmeti mi verirsiniz yoksa o petrolü oradan çıkarmak için bütün girişimleri yapar mısınız?

Cevap ise, petrolün çıkacağına %100 eminseniz kendiniz çıkarırsınız ama %50 eminseniz taktiğinizi satarsınız.

O yüzden para kazanma odaklı bir şeyde %100 başarı taktiği satıyorsanız insanlar bunu niye kendiniz yapmıyorsunuz diye sorarlar.
şöyle düşünün android oyun yapmak için kod bilgisine ihtiyacınız var ama forumda bunu yapan sağlam adamlar var yaptırdınız.Reklamıda eklediniz.Oyununuz tutuldu.Ama o da ne reklam geliri çok az.İşte burda tecrübe devreye giriyor:Mesela ben açtım oyunu 3 yaşındaki çocuk reklamı X tuşundan kapatabiliyordu.Bende tuşun yerini değiştirdim ve rengini arka plana göre uygulamadım Tık oranı %50 arttı. sırf bu işleri yapan arkadaşım var sahibinden.com mouse hareketlerini takip edip %40 daha fazla doping alımı sağladılar.Yani siz hit sağlayabilmek için bir konuya vakıf olmanız lazım.Türkiyedeki pek çok kişinin olmadığı bir sektördeyim ve benim gibi çalışan 2 kişi var.Ama seoyu içeriği benden daha kaliteli girecek bir çok arkadaş var.Yani bir kadın sitesi açıp hadi 100 k tekil demiyorlar.Her içeriğin 10 tl yazıldıgını düşünün.Günde en az 20 içerik ekleseniz 200 tl yapar adam gibi.Bazı işler sermaye gerektiriyor mesela hayalimdeki iş için 750 bin tl gerekiyor.İşin nasıl yapılması gerektiğini biliyorum.Bir çok arkadaşa'da yardımcı oldum.Nasıl yapılmasını gerektiğini dair.Sırf esnaf eli boş adama google firma ekle yazdırttım günlük 20-30 tane siteye eklemişti.Ay sonunda sipariş ve telefon geliyordu.Ama adam bana sen niye dükkan açıp da bunu yapmıyorsun demedi. diyemez çünkü o iş için en doğrusu oydu bana göre. biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.Reklam önce kendini satmaktır sonra ürünü satarsın.