Herkese Merhaba;

2-3 hafta önce ortağımın nişanı dolayısıyla Konya'ya gitmiştim ve orada Ramazan @Mf.Rub kardeşimle görüşme fırsatım olmuştu, işin aslı nişan olmasa bile gidecektim oraya, nişan da tuz biber olmuş oldu. Ramo ile sık sık görüşüyorduk ve yakındık da ama yüz yüze görüşmemiştik hiç.

Bu hafta dedim çıkayım Mersin'e @Tugay33 kardeşimin yanına gideyim bi misafiri olayım acı kahvesini içeyim. Giderken de Gazipaşa'da @tuccar Tolga kardeşimle görüştük kısa süreli. Sağolsun bana gerekli ilgi alakasını eksiksiz gösterdi Allah razı olsun. En kısa sürede söz verdiğim gibi Tolga'yı da tekrardan ziyarete gideceğim ama kısa süreli değil, günübirlik yada 1-2 günlük gideceğim inşallah.

@Tugay33 'ün tüm ailesiyle hemen hemen görüşme, aynı sofrayı paylaşma ve tanışıp kaynaşma fırsatı buldum. Allah razı olsun çok iyi insanlar ve beni kendi kardeşlerinden evlatlarından ayırt etmediler. Yabancılık ne kelime, kendi evimde gibi hissettim ve gayet doğal rahat idim. Tugay'da işleri nedeniyle gezdiği ettiği yokmuş birlikte Mersin'in altını üstüne getirdik o da bende gezmiş olduk.

Bu ayki haftasonu kaçamağımda başlarına dert olduğum için ( ), zamanlarını aldığım için, benden ilgi ve alakalarını eksik etmedikleri için, beni kendilerinden içlerinden biri gibi görüp yabancılık çektirmeyen, sofralarına benim için de 1 tabak koyan bu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sizlerin de Antalya sınırları içerisinde bir aileniz, en azından kafanızı sokup yeme içme ıvır zıvır derdi tasası olmadan kalabileceğiniz bir yuvanız var. Haber vermenize bile gerek yok direkt çıkıp gelin yeterli.

Daha önce R10'dan tanışıp görüştüğüm başka arkadaşlarımda var, lütfen isminiz geçmedi diye darılmayın bana Tekrardan çok çok teşekkür ederim kardeşlerim allah razı olsun.

NOT: Haftaya Isparta ve Burdur'da olacağım inşallah