bir çok alana yönelmektense iyi bildiğiniz bir kaç alana yönelip orada en iyi olmaya çalışmak daha faydalı olur düşüncesindeyim.Ben bu yazın after effects projeleri koymayı düşünüyorum.
İşin o kısmı kesinlikle öyle, en iyi nerede durabileceğini düşünüyorsan orada olmak en iyisi.
En kötüsünü hesaplayıp ilerlemek bence en doğru yol
peki themeforest veya tarzı siteler ne kadar komisyon alıyorlar satıştan ?
Komisyon sitelere göre değişiyor, mesela tf'dede komisyon oranları esnek, ne kadar çoks atış yaparsan theme forestta o kadar az komisyon almaya başlıyor
dediğim gibi esnek yapısı var, bir orandan baslayıp satıs yaptıkca azalıyor
evet buradan tüm detayları inceleyebilirsiniz
Öyle bir şey yok. Themeforest'ta sattığınız hiç bir ürünü başka yerde ayrı satışını gerçekleştiremezsiniz. Bu kullanıcı sözleşmesinde de yazar. Yakalarlarsa lisansını iptal ederler, paranı da vermezler kapıya koyarlar.
Bu durumu en başta belirtirseniz, satış gerçekleştirebilirsiniz farklı platformlarda, tabi theme forest buna göre önlemler allıyor, mesela kazancınız azalıyor
İlk defa duydum, fakat r10 üzerinde bir iki kez satışını yapan gördüm.
evet bende o tarz şeyler hatırlıyorum, ama sanırım extended lisans alıp satış yapmaya calısmıslardı
Normal hesapta %50 ama satis hacmine gore kademeleri yukariya cikabilirsin ve kazancin %80'e dogru gidebilirsin.
Su anda Elite hesabimizdan %70 bize kaliyor mesela
Orda sattigin temayi baka yerden de satabilirsin, yuzlerce ornegi vardir. Sadece baska yerde de satiyorsan (mesela kendi siten) daha dusuk bir yuzde alirsin themeforestten eger baska yerde de satiyorum secenegi secersen.
Ama secmeyip gizliden satmaya kalkarsan hesabini kapatabilirler ....
O domaini alacam

ve katılıyorum, tecrübe hep daha öndedir
Temanın hem wp halını hemde html halını satışa koymak mantıklı.örnegin; ben genelde html olarak alıyorum
Evetşuan bize de en doğru gelen, temanın html hali satıştayken wpyi tamamlayıp birde onu eklemek
Helal olsun hocam eminim çok kazanacaksınız
Umarım çok kazanırlar
Wordpress olsun ve kesinlikle modüler bir yapı olsun. En çok satılan temalara bak adam ana sayfayı istediği gibi değiştirebiliyor. Değişiklikte çok basit. En son aldığım temadan örnek vereyim;
[row]
[col][/col]
[col][/col]
[col][/col]
[/row]
[row]
[col][/col]
[/row]
gibi istediğin yerleşimi yapabiliyorsun.
http://themeforest.net/item/newsplus...review/4208250 Variations bölümünden inceleyebilirisn. Tek ana sayfaya bağlı kalmamalı kullanıcılar.
Bu duruma da katılıyorum, önceki mesajları takp ederseniz, Albos hocamla da bu konuda konuştuk zaten. Gelecekte oluşacak yenilikleri önceden ön görebilrisek çok kazançlı çıkacağımızdan eminim
Merhaba,
Ben responsive html5 template tavsiye ediyorum.Göze hitap eden,herşeyin açık ve net olduğu bir arayüz tasarımı ile business yapıda bir temayı hiçbirine değişmem.
Tabi üzerine yapılacak kodlama ve tasarım zaman alır.
O tarz temalar çok fazla, fakat şu şekilde bir şey olabilir, fonksiyonel bir şey hazırlanıp sektörlere uyarlanışı gösterilebilir, doğruda olur sanırım