117 Kiloydum 4 sene önce suan 77 kiloyum 69 u gördüm 4 senedir fitness yapıyorum suanda istediğim vucuda sahip şeklinde hala gym bodybuilding ile uğraşıp bu konuda yarışmaa hazırlanabiliorum bir kaç öneri vereyim
Yapabilisen günlük 1 saat bir salona git hocam 1 saat vakit ayırısan çok iyi olur.
- Hocam cola abur cubur vs bırakıcan . Mesela ben yarışmaya hazılanıyorum 7 8 ay oldu şekere ait hiç bişi koymadım. Azaltrarak 0 şeker
- Ekmeği kesme ekmek yerine tam tahıllı kullan
- Gece 7 den sonra yiceğin tek şey protein +salata olsun karbonhidratı kes
- Az değil yeterli ye
- Aşırı kilo aldıran çok yemek değil düensiz ymektir
- Burger gibi şeyleri kesmee çalış
- Hızlı değil Yavaş yavaş kilo ver 1 ayda 10 kilo verirsin ama gerek yok 5 kilo ideal
- Şeker krizin geldiğinde kuru üzüm hem iştah keser
- Protein ağırlıklı beslen asla aç kalma!
- Sunu unutma vucut kendini birden bırakmaz 3 hafta yapıp vageçme kilo verimi 2-3 haftadan sonra başlar
- 15 -20 günde kendine ödül koy ki vucut buna bağışıklık kazanmasın
- Eve dumbell almak yerine bir iki saat yürü günlük
- Buda büyük hatadır. Dürüm gibi şeylerin yanında ayran içme direk yağ yapar.
Hareket etmen lazım akşam 7 8 den sonra meyveler sıkıntı yapar. Ayrıca spor yapmadığın sürece l-carnitin tarzı ürünler etki yapmaz. o sadece spordaki yağ yakımını artırır.
Eğerki spora filam başlarsan yardımcı olurum hocam . bir program çizeriz sana sen yeterki azimli ol.
Merhaba hocam , bu konuda baya deneyimli bir arkadaşa benziyorsunuz. Bende 5-6 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücüt baya topladı ve 5 kg daha verirsem oldukça iyi olacağımı düşünnüyorum. 1.80 boy ve 87 kiloyum. , sporu salonda yapıyorum , kardiyo ağırlıklı yapıyorum. Daha fazla yağ yakmak için hangi ürünü kullanmalıyım.