Özellikle Evelotion games oyunları için konuşuyorum. Yani çoğu büyük sitedeki sistemden. Bunlar sitelere özel değil. Genel merkez tarafından oynatılıyor. Siteler bir nevi yayıncı.
Hangi saatte, hangi günde oynadığınız önemli gerçekten. Para kazanılabilir mi? Kazanılabilir tabi hemde çok fazla para : )
Fakat bu işte sabır ve nefsini yönetmek en önemli şeyler. He tabi ilk aşama şans yüzünüze gülmesi gerekiyor. Bazı günler ve saatlerde kimseye para vermiyorlar.
Geçen haftanın her günü 100-150 TL ile oyunlara girdim hergün ortalama 2 k para kazındım. Bakın her gün diyorum. Son gün 3,5 k kazandım artık yeter bir müddet oynamıyacağım dedim. 8-9k para hesapta mis gibi duruyor nasılsa. Sistem vermeye başladığı zaman miktarlarda farketmiyor. Adamlar 10k 10k basıyorlar. Sizin basacığınız 100-500 dikkat çekmez yani paronayak olmanıza gerek yok.
Ertesi gün biri dürtttü yine 200 Tl attım hesaba kaybetmeye bir başladım sabaha kadar kazandığım 9k para gitti. Bittim ben piskolojisini kimseye tavsiye etmem. Böyle midenizde değişik şeyler oluyor, her yeriniz uyuşuyor ve 2-3 gün mala balamış şekilde dolanıyorsunuz. Acil ödemelerim olmasa bir nebze sorun olmazdı ama ödemelerde var...
Neyse benim anlamadığım 7 gün boyunca her gün nasıl o miktarlara çıktığım. Şuan şans yok mesela gitiyorum 5 dk'ya pertiz
Son söz oynayacaksanız Blackjack ve Bacara oynayın. Rulletle işiniz olmasın ve en önemlisi kendinize bir limit belirleyin o limiti kazanınca pcnin fişini çekin. Çünkü şans o kadar uzun süre kimsede durmuyor. Oynadığınız zaman uzadıkça kasaya para kaptırma ihtimaliniz fazlalaşır.