GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda bir arkadaşta yazmış google ing spinleri gerçekten anlıyor türkçe'de anlamadığına eminim spin ile site açacaksanız TR siteler düşünün derim. Yok ing daha çok kazandırıyor ing açıcam derseniz 1-2ay 300-400 lirayı gözden çıkarın makaleci bir arkadaşla anlaşın sağlam bir içerik havuzu oluşturun. R10'da takılanların çoğu min 8 saat pc başında oluyor her siteye 3 içerik atmak en fazla 1-2 saatini alır 2 saatte güzel bir şekilde "hit getiren" sosyal sitelerde işlem yaparsan tadından yenmez

k.dışı olacak ama sanırım eskiden tasarimerkezinde takılıyordun gibi geliyor ?
Aylık 300-400 TL'yi gözden çıkartırım o sorun değil ki çıkarttım da zaten. Şöyle kendimi sistemimi kursam herşey hali hazırda takır takır işlese makalecime aylık 1000se 1000, 2000 se 2000 vereyim bi okadar da bizde kalsın diyorum ama yok o imkanı sağlayamıyoruz

Aynen doğrusun tasarimerkezinde takılıyordum

NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğin sistemle zaman - kazanç paralelinde bir 3 tekerlekli pilav tezgahı alsan hem daha çok kazanırsın, hem açık hava bol oksijen imkanı sağlar
Aynen doğrusun yaz da geldi zaten hafta sonu sapanca sahilde gezerim hafta içi de bizim kampüste dolaşırım