Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar resimler flashla çekildigi için net birşey söylemek zor fakat.Gagasından anladığım kadarıyla yavru 2.5 3(3 aylık yoktur kanımca) aylık arası birşey olabilir.Gözlerine bakar iseniz yavru kuşların gözleri simsiyah olur.Büyüdükçe etrafında bir halka belirir yaşlı kuşlarda bu griden beyaza doğru döner.
diğer bir etmende gagada burun deliklerinin etrafında beyazlık yok ve gaga pembe ise.Kuşunuz erkektir.Benim görüşümde resimlere göre yorumluyorum bu kuş erkeğe benziyor.

Düzeltme: ayrıca yavru kuşların kafa tüyleri burun üstünden renkli olarak başlar yaşlandıkça alnı açılır ve bu tüyler beyaz veya artık hangi renkse tamamiyle ona döner.yani binevi saçları beyazlar
yorum için teşekkürler hocam flashsız bır foto eklicem birazdan birde öyle bakabilirseniz sevinirim
MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4-5 aylık gibi geldi.Degisiyor cinsiyeti max 3-4 aya bellli olacaktır.

ısırıyor olmasının sebebi öyle elinizde tutmanız hiç sevmedikleri sey bir daha öyle avuça almayın sevmezler.Daha 3-4 gün olmus zamana bırak 3-4 günde alısmazlar.Güvenini kazan ilk önce .şatonada koymusun
teşekkürler yorum için elime öyle almamaım sebebi fotoğraf çekip sormak içinde genelde tutmam elimde ama bundan önceki elimden inmezdi avucumun içinde uyumayı çok severdi tabi her kuş aynı değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:59:02 -->-> Daha önceki mesaj 21:39:57 --

Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar resimler flashla çekildigi için net birşey söylemek zor fakat.Gagasından anladığım kadarıyla yavru 2.5 3(3 aylık yoktur kanımca) aylık arası birşey olabilir.Gözlerine bakar iseniz yavru kuşların gözleri simsiyah olur.Büyüdükçe etrafında bir halka belirir yaşlı kuşlarda bu griden beyaza doğru döner.
diğer bir etmende gagada burun deliklerinin etrafında beyazlık yok ve gaga pembe ise.Kuşunuz erkektir.Benim görüşümde resimlere göre yorumluyorum bu kuş erkeğe benziyor.

Düzeltme: ayrıca yavru kuşların kafa tüyleri burun üstünden renkli olarak başlar yaşlandıkça alnı açılır ve bu tüyler beyaz veya artık hangi renkse tamamiyle ona döner.yani binevi saçları beyazlar
flash kapalı iken tekrar çektim hocam

http://imgim.com/20150419_214916.jpg