Rambo_FT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay yoldan kalitesiz sitelerin yükselmesi (herkese değil bu lafım) kadar kötü bir şey yoktur. Google kendi algoritmalarını bu durumların önüne geçmek için kullanıyor zaten.

Bir de şöyle bir şey ekleyeyim: Günlük 10 dk başkasının sitesinde geçireceğinize aynı 10 dk ile özgün bir makale yazın, faydasını daha çok görürsünüz.

Bir de tüyo vereyim: Sitenizi yükseltmek istiyorsanız fırsatçı olun ve henüz trend olmamış ama gelecekte trend olacak bir konu seçin ve sitenizi bunun üzerine kurun. Ben 2 farklı sitemde bunu yaptım ve çok başarılı oldu. Hem organik hem de hiçbir SEO masrafı gerektirmiyor.
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkürler

Ancak tespitler biraz eksik

Arama sonucunda mutlaka alakalı bir sayfaya yönlendirme şartı var. Yani alakasız bir siteyi yükseltmeye çalışmıyoruz.

On dakika makale yazmak on dakika çalışmak demektir. Ama bu sadece bir arama ve bir tiklamadan ibaret. Kaldı ki on dakika da kaliteli bir makale yazamazsiniz. Yapılacak is on dakika harcamak değil. Sayfanın on dakika açık kalmasıdır. Sayfa açıkken siz normal hayatınıza devam edersiniz. Yani hayatinizdan bi on dakika harcamak anlamına gelmez.

Özgün ve trend olması muhtemel işler yapmak zaten bu işleri yapmayı hedefleyen herkesin yapması gereken bir sey. Ekmek almak gibi bir sey. Bizim yapmaya çalıştığımız sey ise bu ekmek azicikda olsa farklı olsun diye üzerine susam atmak gibi düşünün...

Seo teknikleri çoğunlukla deneme yanılma ve daha önceki tecrübeler ile tespit edilir. Ben sanmıyorum ki bu forumda google algoritmalarını bilen hic kimse yoktur. Sadece tahmin ediyor, deniyor ve dogruluyoruz.

Google da çalışan biri var ve bilgileri bize o sizdirmiyor. Google küçük ip uçları veriyor, deneye deneye teknikler gelişiyor.

Saygilarimla