hayırlı olsun öncelikle
bebek arabası ve puset Quinny Buzz 3 öneririm.fiyat biraz yüksek ama kaliteli ürün, katlaması kolay ve hafif sayılır.
park yatakta yatak yüksekliği ayarlanabilir model tavsiye ederim, (en üst, orta ve alt şeklinde) marka önerim yok hepsi aynı sayılır.
tebrikler tekrar.
baya pahalıymış. baston tipini çok öneriyorlar kolay taşınabilir olarak.
Itinayla konuyu takip ediyorum bere iki ay bekliyorum

)
hayırlı olsun sizede
hocam tam olarak nasıl yapıyor ? tutturma yüzdesi nedir bana açıkcası çok mantıklı gelmedi. ama dediğini yapıyorsa yapan kişi çokdan milyoner olmuştur
Hayırlı olsun benimde temmuzda Allah nasip ederse oğlum olacak. Biz izmirde mina baby mağazasından kadınlar günü ve yeni açılış sebebiyle indirim varmış casual cadillac bebek arabası kraft calypso ve bir iki malzeme aldık 1200 tl tuttu 400 tl hediye çeki verdiler onuda yine bebek malzemeleri almak için kullanıcaz. bebek arabası ve park yatak çok hoşumuza gitti. bebek arabasında puset ve oturacak ayrı olduğu için puseti hem hastane çıkışı hem ana kucağı hemde arabada 1 yaşına kadar kullanıcaz. Bu nedenle bize mantıklı geldi. Sizde araştırın. Fiyatlar şuan ne durumda bilemiyorum tabi.
evet hediye çekleri çok oluyor bu sektörde. şuan mesela ebebek de bakıyorum her 250 liraya 100 lira veriyor 23 nisana kadar.
bebek arabası maclaren in baston tipi olanlarından alacağım sanırım.
joie marka bebek arabaları nasıldır ? hiç raştırdınız mı ?
bide ana kucağında maxi cosi ni öneriyorlar ama çok pahalı diğerlerine göre. sizce değer mi ?