@Arminas; hoş buldum. GitHub profili bu konu çok önemli bir kriter olduğunu düşünüyorum. Çünkü, yaptığınız açık kaynak projeler sayesinde çevrenizi genişletebilirsiniz. Bu sayede yerli ve yabancı müşteri portföyünüz genişleyecektir. WordPress için yapacağınız temalar için, öncelikle bir açık kaynak CSS çatısı (bkz:
Twitter's Bootstrap) yazmalısınız. Bu çatıyı kullanarak oluşturacağınız temalar sayesinde, temalarınızın belirli bir standartta olmasını sağlarsınız. Rekabetin az olduğu kategorileri değil, rakebetin yoğun olduğu kategorileri tercih edip bu pastadan kendinize pay çıkartabilirsiniz. Bu sizin oluşturacağınız stratejiye kalmış bir şeydir. Uzun vadede iyi bir gelir elde edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda da kendi ekibinizi kurmanız için yeterli şartlar sağlanmış olacaktır. Bu şekilde gayet güzel işler çıkartabilirsiniz.
Çok açıklayıcı bir yazı olmuş, tabi ki özellikle tf gibi platformlar için en iyisi sürekli beyin fırtınaları yapmak. Sonuca ulaşana kadar belki de binlerce revize yapılmalı. Çünkü, market öyle bir hale geldi ki ufak detaylar bile bazen temayı yüzler sattırıyor. Umarım hayırlısı olur.
Anlıyorum umarım hedeflerinize ulaşırsınız ki bence iyi bir çalışma ile mümkün çünkü binlerce dolar kazanan türkler biliyorum ayrıca bellir bir zamandan sonra kesinti %30'a kadar da düşebiliyor. Belki 2015 sonlarına doğru bizde girebiliriz bu işe.
%30un altına düşüyor, Total satış arttıkça. çok iyi bir alan