Çocuk ile ilgili ürünleri çinden çok zor getirirsin, açık konuşayım hele ki tene direk nüfuz edecek çocuk bezleri v.s imkansıza yakın neredeyse.

Çine gidip onlarca ürün araştıran birisi olarak önerilerim;

Yerine gitmeden hiç birşey yapamazsın sonu hayal kırıklığı hüsran olur.
Yerine gitsen bile muhakkak bu işlerle uğraşan ( daha önce türkiyeye ürün gönderimi yapmış ) çince bilen birisi yoksa kimse seni kaale almaz, ya da peşin para isterler.
Peşin parayı verirsin sonucu ne olur bilinmez, çok iyi de olabilir çok kötü de. Çin türkler tarafından dolandırılan fabrikalar ile dolu. Emin ol en az 200 tane farklı ürün için farklı binlerce fabrika ile görüştüm her türlü sektörde her türlü ürün gamından dolandırılmış adamlar bizim tarafımızdan. İlk 2 3 sipariş sorun yok, 4. sipariş veresiye bir daha görene aşk olsun.
Çözüm:
Çin'de bu işleri iyi bilen birini bul, vaktini ayır ve 15 20 gün fabrikaları gez. Mümkünatı varsa ürettirme, hazır ürünü olan fabrikalara bak, yoksa da ürünün üretim süresince Çin'de kal ya da üretim bittiğinde tekrar Çin'e git. Sermayen ne bilmiyorum ama bunlara değecek sermayen yoksa eğer otur oturduğun yerde
Aliexpress, dx v.s siteler aracılarla dolu. Direk fabrikaları çok zor bulursun, emin ol, fabrikanın muhasebesinde duran adam bile ürün açıyor. Ben 20 gün araştırdım fiyat 21 $ aldığım ürünü 11.4 $ a getirttim. O sitelere güvenme sadece ürün gamlarına bak.