Askerliğimi tecil ettirip 26 yaşında askere gittim. Geri geldim. Üstünden zaman geçti. Şimdi 30 yaşındayım.

Tek bildiğim ve söylediğim şey var. Kendime yaptığım en büyük iyilik askere gitmek oldu. Keşke 20 de gitmiş olsaydım. Dönüp bide 26 da tekrar gitseymişim.

Uzun dönem yaptım. Pek çok kişi der, ben askerlik yapmadım. Şu olmadı bu olmadı. Ben askerlik yaptım. Beğendim de.

3 yıl zamanını ayırır mısın bilmiyorum o kadarını, bunu bilecek kişi biz değil sensin ; fakat , sana tavsiyem erteleme daha fazla. 12 ay olsa da git. Oradayken, dönünce neler yapayım. Ne yaparsam bana daha çok katkı sağlar. Hangi alanda kendimi geliştirmeliyim veya ne iş yapmalıyım v.b şekilde kendine zaman ayırıp düşünebileceğin çok zamanın oluyor ve döndüğünde çok daha fazla çalışma hevesin oluyor. Doğru hamleler için düşüncelerin net oluyor ve saldırıyorsun.

Sana tavsiyem, her şeyi olduğu gibi bırak ve askere git. Terör var veya yok, şu olur bu olur bekle v.s demiyorum. Çünkü terör ne biter ne de durur. Hep bir şeyler çıkar. Zaman senden gidiyor.

Forumdan bir arkadaşa 4 yıl önce tavsiyelerde bulundum beni dinlemedi. 3 yıl önce askere git dedim yine dinlemedi. 2 yıl önce askere git dedim yine dinlemedi. Geçen senede dedim yine dinlemedi. Ürettiğin bir şey yok. Zaman senden gidiyor dedim. Bu sene tecili bitti askere gitti.