Site adresi: Uygun kişilere pm ile (org uzantılı)
Site için istenen fiyat : 1300 TL (Ciddi alıcılar ile konuşulur.)
Sitenin aylık getirisi: Son 26 ay ortalaması 298 TL - Son 12 ay ortalaması 87 TL - Son 3 Ay (71 - 60 - 108 TL) - 1-17 Nisan 52 TL (Sadece Adsense) / (Tanıtım yazısı vs. satmıyorum şu an, satılsa en az bu kadarda onlardan gelir elde edilebilir.)
Sitenin açılış tarihi: 3 yıl 2 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık alt sektörü
Günlük hit sayısı: Şu an 200-280
Ziyaretçi kaynağı: %70-75 organik, kalanı direk veya bumerang konularından
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yıl 2 ay, Pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır, bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Wordpress)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteye aylarca konu bile girmedim. Aklıma gelirse çok nadir belki ayda 2-3 tane konu girdim. Ona rağmen aylık 80-100 TL'yi sadece Adsense'den 1,5 yıldır kazandırıyor. Eminim ki biraz ilgi ile çok büyük rakamlar kazandırır. Ben 2 yıl önce falan ayda 2000 TL üzerinde alıyordum.
Şu an site ile ilgilenemiyorum. Mesleğim ile alakalı başka bir siteye yönleneceğim. Bu nedenle satıştadır.
Şu an aylık geliri ile ilgili bilgileri yazdım. Hiçbirşey yapmadan 80-100 TL Adsense'den kalıyor.
Sitede özel bir tema ve özel mobil tema vardır. Temaların değeri 150 TL civarındadır.
Bumerang üyesidir. İstenirse oradan konu paylaşılabilir. Ciddi hit ve gelir sağlıyor. Ben 3-5 kere deneme amaçlı kullandım. Onun dışında kullanmadım.
İçerik %100 özgündür.
İletişim için Pm atabilirsiniz. Fiyat yüksek gelenler lütfen Pm atmasınlar. Birkaç aylık hit çalışması yapılmış site değildir. Son 1,5 yıldır doğru düzgün konu girmediğim, şu ana kadar tanıtım yazısı vs. hiçbir çalışma yapmadığım haldeki durumu budur.