Merhaba,
3 Yıldır sektöre baktığımda artık bu gibi insanların izledikleri yolun aynı olduğuna ve sonlarınında aynı şekilde bittiğine bizzat görsel olarak uzaktan şahit oldum.
1- Sektörde zaten rekabet yüksekken ucuz olarak neden satış yapılır burasıda düşündürücü
2- Bir ürüne bakış açınız direkt olarak "UCUZ" olsun diye değil sağlam olsun devamlı olsun parası önemli değil olsun.
Biz bir ürün satarken Aylık fiyatı ile Yıllık fiyatı arasında bir indirim yapmıyoruz neden? Çünkü belli başlı giderler var ve bizimde sektörde kalıcı olmamız ve sürekli devam edebilmemiz adına "UCUZ" kavramını bırakıp benim malımın ederi nedir benim giderim nedir diye düşünerek müşteriye hizmet sağlamaktır.
Bazı bir kesim "UCUZ" luk peşinde olanlar yüzünden bu sektör bu hale geldi zaten bu gibi dolandırıcıları "Firmacık" olarak piyasaya çıkmalarını bu belirttiğim bir kesim arkadaşlar neden oldu.
Kendi düşen ağlamaz. https://www.youtube.com/watch?v=8NY8w_tR7Yg Saygılar...
konu içinde yeterince reklam yaptınız hocam anladık! bu işi 15 seneden beri yapıyorum.Hizmeti hem hesaplı hem kaliteliydi.Firma kapattı.Aylık çalıştık zarar edende olmadı.Senelik hostinge 70 lira çeken firmacıklarda var.Ne koparırız mantıgıyla.bende 4,95 tl ye internetbilisimden hostingim var memnunum.C class diye aylık 120 tl ödeme yapıyordum başka firmaya ancak gigabyta 55 tl alıyordu.Herkes hesap yapmak zorunda bu devirde.Zamanında turkticaret firmasının kazıgını yemiş biri olarak söylüyorum.Her ucuz kötü değil.