Hepinize çok teşekkür ederim. Kusuruma bakmazsanız kendimden,hayatımdan bahsetmek istiyorum biraz.
Ben 3,4 senedir evde yatıyorum. Spor salonuna gidiyorum,fizik olarak hazırım fakat bu işin birde pskoloji yönü var.
İnsanlara yardım eden,motivasyon veren,konuşan,dinleyen,İbadet eden mutlu olmaya çalışan,dışarıda önüne bakan kimseye karışmayan kendi halinde bi insanım.
Anne ve babam ayrı.Babam ile görüşmüyorum bu zamana kadar hiç bir faaliyette arkamda durmadı kimse. Devamlı baskı,kavga. Babam özel harekatcı onunda psikolojisi çok iyi değildi alkol,kumar vs. hiç bi zaman huzur göremedim.
Çocukluğumdan beri içimden gelerek namaza başladım.Allah'a şükür bi yaramazlığımız olmadı,hep doğru,dürüst olmaya çalıştım. Çok sabrettim, bi işe girdim çalıştım,çıktım vs. ama artık hayatımda olumlu bişeylerin olmasını istiyorum. Şuan ne eskisi gibi namaz kılabiliyorum,ne insanlarla konuşuyorum, ne olumlu düşüncelerim var, inanın hayattan gram zevk almaz bi haldeyim.
Babama küçüklüğümden beri çok özendim inanın idolüm'dü.Babam kötü bi insan değildi ama o mesleği her insan kaldıramaz.Yeni yeni anlıyorum onu, arkadaşlar içimde istek var evet ama özgüven,motivasyon sıfır ya o kadar diyorum ve orada pskolojik olarak ne yönde nasıl etkilenirim bilmiyorum çünkü şuanki halim zaten dediğim gibi çok iyi değil.
Belkide oraya gideceğim,bana farklılık olacak,farklı bi ortam farklı insanlar bana iyi gelecek ve severek yapacağım,tecrübeli olacağım.
Hayatımda olumlu hiç bişeyin olmaması belkide adım atmamı engelliyor,bu yüzden korkuyorum belkide. Arkadaşlar buraya yazıyorum ama inanın çok doluyum ve 1 tane bile çıkıp gezeceğim bir arkadaşım yok.
Askerliğimi normal yapıp gelsem yine sıkıntılar çekeceğim, iş bul, gir asgari ücret evliliği inanın düşünmüyorum bile çünkü asgari ücret anca beni idare eder başka bi insana bakamam o ücretle ve ben son yıllar zorluğu gördüm neyin ne olduğunu insanların gerçek yüzlerini gördüm bu insanlar beni en sevenlerdi sözde, aileden,arkadaşlarım,evlenmek istediğim kız bile beni terk etti işimin olmadığı için hatam olduysa affola dostlar. Karmakarışığım tecrübeli abilerden fikir,yardım rica ederim,sağolun.
Tevbe de, o nasıl söz evlenmeyi düşünmüyorum vs vs vs... kaderini sen mi yazdın da peşin hüküm veriyorsun. O yüzden hayırlısı de. Ummadığın zamanlarda neler geliyor insanın başına.
Rabbimden 3 şey istedim
Hayırlı bir iş
Hayırlı bir eş
Hayırlı çocuklar
Evlilik aklımdan gecmezken biriyle tanıştım.
İşim çok şükür düzeldi ve devam ediyor
Hayırlı çocuklarım da olursa bin şükür.
Hayatı sadece yaşarsın, önemli olan ne için yaşadığındir. Bir amacı yoksa insanın sudaki balık gibi döner dolaşır. Bi hedefin amacın olsun. Sonra onu yapmak için neler yapabileceğini düşün. Harekete Geç. Kendini geliştir.
Bi ara detaylı sohbet edelim. PM ile skype yaz, İstanbul daysan da sohbet edelim.
Bu arada iki kere niyetlendim evlenmeye. Seninkiyle benzer durumlardan olmalıydı. Iyi ki de olmamış

Yoldayım...
Tepetaklak gönderiyorum...