Hazır App Fiyatları
- WebView (Android: 200 TL - iOS: 350 TL)
- İddaa Tahmin Uygulaması (Android: 1000 TL - iOS: 1500 TL)
- Instagram Like/Takipçi Uygulaması (Android: 1000 TL)
- Instagram Unfollow Edenleri Görme (Android: 1000 TL)
- Wordpress Siteniz İçin Uygulama (Android: 1000 TL - iOS: 1500 TL)
Fiyatlara KDV dahildir.
Tüm hazır applerde bildirim, splash screen, reskin fiyata dahildir. Demo için iletişime geçiniz.
Merhaba,
Android ve iOS uygulamalarınızı uygun fiyata native olarak geliştiriyorum.
5 yıldır Android, 3 yıldır iOS uygulama geliştirme üzerine çalışıyorum. Türkiye'nin en büyük mobil telekomünikasyon şirketinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kadın ve çocuklara gönüllü Android yazılım dersleri veriyorum.
Uygulamaları native dillerle yazıyorum. Yani Java ve Swift dili kullanılarak Android Studio ve Xcode'da geliştiriyorum.
Web tabanlı çalışacak olan uygulamalarınızda PHP+MySQL ile backend kodlaması ve admin panel yazılması hizmetlerini de sağlıyorum.
Profesyonel UI/UX çizimleri talepleriniz tasarımcımız tarafından fiyatlandırılarak tasarlanabilir, ücretsiz olarak uygulamaya giydirilir.
İşin niteliğine göre ücret değişmektedir.
Ödemelerinizi Havale/EFT ve kredi kartı ile yapabilirsiniz. İş sonunda faturalarınız e-Fatura/e-Arşiv olarak iletilmektedir.
İletişim için
adresine e-posta gönderebilir veya özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Yorumlar
Özel Projemiz için sıfırdan android uygulama hazırlandı. Kendilerine çok teşekkür ederim çok ilgili ve ne diyorsanız bir sonraki apk demosunda karşınızda hazır bir şekilde sunuyor. Ödenilen ücreti fazlasıyla hak ediyor teşekkürler.
Bir çok arkadaşla çalıştım. Ercüment Bey çok farklı Alanında uzman ve çok ilgili bir arkadaş günün hangi saatinde yazdıysam hemen cevap verdi. Sağ olsun Envantodan aldığım scriptin uygulamasını düzenledi. Sağlıklı bir şekilde uygulamayı teslim etti.
Kendisinden ikinci kez app düzenleme işi verilmiştir.
Android uygulama yaptırıldı. Başarılı ve ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Sitem için webview uygulaması yaptırıldı. İşinde gayet başarılı ve ilgili. Tavsiye ederim.
Çok ilgili bir arkadaş.
IOS ve Android uygulamamızı yaptırdık. 2 günde uygulamaları tamamladı. Şimdi store hesabımıza yükledi.
Tavsiye ederim.
Özel uygulama yazdırıldı, işini temiz yapan arkadaşımız.
Elinize, kolunuza emeğinize sağlık
(Diğer iş için mail gönderilecektir)
İş verilip teslim süresinden daha kısa sürede işim teslim edilmiştir. Çok içime sinen bir uygulama gerçekleştirdi. Projeyi kendi projesi gibi sahiplenip yapması ve birşeyler katması gerçekten ve çok hoşuma gitti emeğinin karşılığını fazlasıyla hakediyor. Eline koluna emeğine sağlık
Android uygulama yaptırılmıştır. Saat fark etmeksizin destek olmuştur. Emeğini fazlasıyla hak ediyor.
Kesinlikle iş yapılması gereken bir arkadaş.
İyi çalışmalar hocam.
Uygulamayı teslim ettikten sonra " parayı aldım nasılsa.. " diyip bir kenara çekilmediği kendisine teşekkür ediyorum. Verdiğimiz paranın kesinlikle hakkı olan bir uygulama ortaya çıkardı. Ve bir o kadar da destek oldu. Eğer hayata geçirmek istediğiniz projeniz varsa düşünmeden arkadaşla irtibata geçebilirsiniz.
Ercüment bey, işinin ehli, sürekli çalışılabilecek çalışkan bir insan. Android uygulaması yaptırdım. Yeni özellikler istediğim halde, sabırla uygulamayı geliştirdi. Ortaya başarılı bir uygulama çıktı. Teşekkür ediyorum kendisine.
Sorunsuz biçimde uygulama teslim alınmıştır. İlgisi icin arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
web uygulamasi yaptirildi. Tskler cok ilgilendi .
Uygulama yazdırdık. işinin ehli bir dediğimizi iki etmedi
Webview uygulama yaptırıldı. Teşekkürler.
Web sitem için android uygulama yaptırıldı.
İşin ehli bir arkadaş.
uygulama yaptırdım arkadaşa,çok memnunum teşekkürler
İşinin ehli bir arkadaş. Leb demeden leblebiyi anladı ve uygulamayı yazdı. Başarılar diliyorum
1 Adet Uygulama İşi Verilmiştir. Hayırlı olsun
Arkadaş ile anlasıldı gayet ilgili ve başarılı 1 adet uygulama yaptırılmıstır