Erkek böyle yaratılmış bakar, arzular. Kadın nasıl yaratılmış? Neden erkeğe 4 eş helal kılınmışta, kadına 1 erkek helal kılınmış?
Cinsel istek erkekte daha fazla olduğu için mi? (!)
Bence kadını cinsel obje yapan şeyler bu düşünceler. Nasıl ki erkek istediği 4 kişiyi diğerlerinin rızası olmak kaydıyla eş ediniyorsa, kadın da istediği 4 erkeği eş edindiğinde "namussuz" gözüyle bakmak onları "cinsel obje" yapıyor bence.
İnsanlığın en büyük mucizesi, onu hayvanlardan ayıran en önemli özelliği düşünebilmesi, bir beyninin olması.
İlla ki dini bir kitapta yazması gerekmez bazı şeylerin, sırf düşünüp/insan olabildiğin için bazı şeyleri kitaplar da aramamız gerekmez.
Biz ERKEKLER; beyni yerine cinsel organımız ile hareket ediyorsak, hele ki bu durumu normalleştirip, suçu karşı cinse atıyorsak bizim hayvanlardan farkımız nedir o zaman?
Ya da kedilerden...
benim yazdıklarımı okuyun en baştan, bir kadın kendini cinsel obje görüyorsa diğer insanlar onu nasıl görsün?
kaynakla gelin bana, erkeğin etkilenmeyeceğini bakmayacağını gösteren kaynak getirin
bu arada dini kaynak verdiklerimle ateist arkadaşlar ilgilenmesinler, onlarında bilimsel kaynklarını bekliyorum