krmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bu botu çalıştıramadım, yardımcı olabilir misin
SecureBacklink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayar resimlerini aktarma şansınız var mı hocam?
arkadaşlar muhtemelen seçimlerde hata yapıyorsunuz.

Klan kalesi konumuna tıklayıp tamam diyip klan kalesini gösterin mause ile.Sonra diğer sekmede tuzakları gösterin.Ardından kışlaları gösterin diyor ya tıklayın ona karşınıza çıkan yazıya devam et diyip bi kışla gösterin sora tekrar çıkacak yine tıklayın devam et'e diger kışlayı gösterin bu şekilde sırasıyla 4 kışlayıda gösterin.Bot çalışır bu şekilde.

Not:ayarlar ilk defa yapılıyorsa yapıldıktan sora bilgisayarınıza reset atmanız gerekebilir uygulanması için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:14:34 -->-> Daha önceki mesaj 16:09:32 --

KORGENERAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırsız süre olarak satabilirim ingilizce bot bluestacks ile calısır kendi adam basar ganimet toplar.
Ücret tek seferlik 50 TL
dostum ayıp etme bedavaya bulduğun ve internette bedava dolaşan bir şeyi para ile satmak ne kadar doğru sence.Bak 2 ay 3 aylık üyesin 0 traderin var.Önce insanlara yardımın ne kadar önemli oldugunu gör bu forumda ondan sora ticarette yaparsın.Ama bu ticarete girmiyor yani

İngilizce full halini kullanmak isteyenlerde buyursun linki aşağıda.

http://clashbot.org/forums/index.php...fixes-updates/

ingilizce bilen biri için kurulumu çok basit olacaktır.

Ayrıca konu içindeki postlarıma bakacak olursanız bunun bi önceki sürümünü Türkçeye çevirmişler Türkçe olan halinin linkinide paylaştım işte full ve ücretsiz olarak.