Elinize sağlık bu güzel yazı için. Spam derecesi bölümünde (--) bulunmasının anlamı, sıfır olması mıdır? Yoksa hesaplanmamış olması mı?
sanırım henüz hesaplanmadığını gösteriyor. farklı sitelerde de denediniz mi
Bilo eline sağlık. Moz türkçe siteler için ahrefs gibi backlinleri detaylı bulamıyor. Bu durumda buradaki algoritma mantığı türkçe siteler için yanıltıcı olacak görüşündeyim
haklısın, yanıltıcı olabilir. ama gözardı da etmemek lazım
hem zaten kendileri de henüz gelişme aşamasında olduğu mesajını veriyor.
biraz izin vermek lazım, sonuç ta kolay şeyler değil bu tarz atılımlar değil mi
Paylaşımınız için teşekkürler , Fakat Şahsen LRT veya CognitiveSeo nun seviyesine eişmesi için MOZ un daha çok ekmek yemesi lazım diye düşünüyorum.
Algoritması neredeyse bütün sitelere NATURAL gösteriyor ki.. hieç doğru sonuçlar vermiyor.
evet, kesinlikle haklısınız. moz'a kalana kadar neler var neler.
yukarıdaki arkadaşlara söylediğim gibi... izin vermek gözlemlemek lazım. eminin zamanla sıkı sonuçlara ulaşacaklardır... ki bence şu anda yapmaya çalıştıkları bu atılım, belki de sadece namız yoklamak içindir
benimki boş gösteriyor spam score.
bazen yoğunluktan dolayı da boş gösterdiği oluyor. farklı sitelerde denediniz mi.
rakiplerin 3-4 gösteriyor benim sonuç yok, hadi hayırlısı
e ne güzel... esas önemli olan rakipler o 3-4 e nerden ulaşmış... 3-4 kabul edilebilir bir risk... biraz spamdan bişi olmaz
Link kalitesi noktasında yeni araçların ve alternatiflerin olması sevindirici işimizi kolaylaştırıyor ancak bir LRT ile çok karşılaştırılamaz gibi duruyor datası yeterli gelmedi bana.
haklısınız... ama bu büyük bir pazar, eğer peşini bırakmazlarsa eminim çok yol katedeceklerdir... hem rekabet güzeldir güzel... fiyatlar düşer, kalite yükselir, kazanan biz oluruz işte

.