kafkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Armada, arena ve penta gibi ithalatçılardan alabilirsiniz 150.000 TL Ciddi tutardır proje fiyatı alırsanız uygun fiyatlar verebilirler.

Ek olarak çalıştığınız veri merkezi ile mutlaka görüşün sektörde 4 tane bildiğim firma bu şekilde yardımcı olur.

Ufak bir ekleme olarakta dolar kuru şuan yükselmiş durumda, fiyatlar yükseldi hali ile. 1500 $ olan bir sunucu 4779 TL yapıyor bunun yerine 2.000 TL gibi tutarlara İ7 CPU olan oem kasalarda toplayabilirsiniz. İhtiyacınızı güzel değerlendirip karar vermeniz gerekir.
Doların yükselmesi kötü oldu kampanyalı yerlerden birebir toplarsam daha mantıklı olucak gibi geliyor

Ni_Ali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Düşündüğünüz sunucu özellikleri nedir tam olarak bilemiyorum ancak sunucu alımı için sağlam bir bütçeniz varken ATX tarzında bir sunucu toplamayı düşünmüyorsunuz sanırım.

Supermicro çözümler ile istediğiniz konfigürasyonda sunucu temin edebiliriz. İstemiş olduğunuz sunucu özelliklerini iletmeniz yeterli olacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.
Evin üstüne kredi cektim zaten atx düşünmüyorum barındırma konusunda sizinle çalışmayı düşünüyorum skype ; netaktifnet ulaşırsanız detaylıca görüşebiliriz