Merhaba Arkadaşlar,
Youtube de yayınladığım ortalama 20-30 saniyelik videolar var.Videolar kendime ait değil.Bu videolar egzersiz videoları ve telif hakkı ile ilgili herhangi bir problemde yok.Youtube ye mevcut google adsense hesabımı bağladım.İş ortaklığı oluştu.Para kazanma aktif görünüyor.Tüm videolarda yeşil dolar ibaresi aktif.Ben youtubeye 1 hafta önce adsense hesabımı bağladım.Burada şu dikkatimi çekti kendi çektiğim 1 video ( bana ait ) 1 kez izlenmiş 0,01 kazanç gösteriyor.Diğer videolar toplamda 1500 üzeri izlenmiş her video da reklamlar da çıkıyor ama kazanç kısmında herhangi bir artış söz konusu değil.Burada şunu öğrenmek istiyorum.Videoların tamamen kendimize mi ait olması gerekiyor ? Videoların uzunluğuna kısalığına göremi değişiyor ( kendime ait video 3 dakika ) veya farklı bir durum mu söz konusudur.Amacım burada başkalarına ait videoları alıp koyup para kazanmak değil sadece video izlenme sayılarının dönüşümü nedir onu görmek istiyorum ki bu videoları kendim şuanda çekmeye başladım ve her video yu sırasıyla değiştiriyorum.Kimsenin yanlış anlamasını istemiyorum ki yanlış bir şey yapıyorsam da goole adsendse hesabımı zaten riske atmak istemem.Kısacası Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir fikir verirse çok memnun olurum.Herkese iyi forumlar dilerim.