Merhabalar ismim Gökay yaşım 23 İstanbul'da yaşamımı sürdürmekteyim makina ressamlığı bilgisayar teknolojisi lise mezunuyum acil işe ihtiyacım olduğu için son olarak buraya iş arayışımı belirtmek istedim. Çeşitli portal ve haber sitelerinde daha önce editörlük yaptım. orta seviyede Wordpress, HTML5 ve Photoshop bilgilerim var.
İş arayışım E-ticaret sitelerinde ürün yerleştirme olabilir. Hosting şirketlerinde müşteri temsilcisi olabilir.
Yaşım ilerledikçe kaygılarım da arttı açıkçası kariyer olarak web tasarım bölümünü ileriye dönük hedeflemekteyim. Daha önceleri alışveriş merkezlerinde eğlence ve sinema bölümlerinde satış temsilcisi olarak çalıştım çalışma saatleri sabit olmadığı için buda beni acayip yordu ne sosyal yaşantım kaldı nede aileme zaman ayıramadım.
Öğrenmeye açık biriyim yaklaşık 5-6 yıldır web tasarım ile ilgileniyorum ilk başlarda ücretsiz hosting firmalarından çeşitli blog ve forum siteleri oluşturarak web tasarım kavramını çözmeye çalıştım ilk başlarda vBulletin destekli forum sitesine ilgi duydum ardından wordpress'in dünyada en çok kullanılan kişisel yayın sistemi olduğunu gördüm bunun üzerine çeşitli video eğitim sitelerinden ücretli üyelik alarak günden güne birşeyler öğrenmeye çalıştım ve katkısı olduğuna da inanıyorum yetiştirilmek üzere web tasarım şirketleri de olabilir.
Uzun zaman sonra freelance olarak web tasarım işi yapabilirim diye düşündüm ve webvo.net sitesini kurdum az da olsa bir kaç tane müşretiye wordpress alt tabanlı siteler kurdum.
İletişim Bilgileri
https://www.facebook.com/gokayyilmazz
Mail:
dublaj@hotmail.com www.webvo.net