myHalici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bizden bu temayı satın aldınız mı?
Yoksa varez mi kullanıyorsunuz? Acil cevap bekliyorum, lisansınız gözükmüyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:39:39 -->-> Daha önceki mesaj 11:26:13 --

Kişi yalancı birisidir, rengini değiştirdim hadi hakkını ara diyor.
Telefonda hala bana ne yaparsan yap diyor, sabah sabah sinirimi bozdu, ekmek yiyen insanlar var, ancak bu sefer burnundan gelecek merak etme arkadaşım, şirketmişsin birde sözde, tazminatını yerken r10 da fotoğraflarla paylaşacağım senden aldığım parayı.
Merhaba.
Siz daha karşınızda ki insanla nasıl konuşulacağını bilmezken ve telefonu açar açmaz sanki küfür edermiş gibi laflar etmenizin yanı sıra, tehditkar olarak sarf ettiğiniz sözlerinizi saymıyorum.

Madem bu tema ve herşeyi sizde tescilli yada yasal olarak satılmaktadır. Size söylediğim tek kelime bulunmakta, bana tarafınıza oaln belgeleri gönderirseniz bende size elimden gelen yardımı göstereceğimi söylememe rağmen siz telefonda dır dır karşınızdaki insanı konuşturmaya fırsat bile vermiyorsunuz.
Sornasında gelip buraya öyle böyle söyle. yazıyorsunuz.
Lütfne mahkemeye verdiğinzi zaman dosya numarasını tarafıma bizzat iletiniz altına imza atmakdan mutluluk duyacağım.