Bot da sorun yok çalışır..spinli olması farketmez..örnek siteler birçok ve hepside iş görüyor..mantık güzel..

"Ben bu siteye paravan olarak 30-50 arası domain regleyip desteklemek istiyorum. Ki elimde regli olan +100 domain mevcut zaten.
Aynı şekilde spinli makale bol resimli bir botla içerik sağlanacak.
Ayda bir de anasitenin tanıtım yazısını gönderirim."

şimdi burda sorun reglemek vs değil..gerçekten kaliteli domainler bulup regle birkaç tane olsun başta..burda bakacağın 2 değer var DA ve PA değerleri..tabi bu çok daha ayrıntılı bir konu ama tabiki sadece bu değerler baz değil..backlinkler nasıl almış spammı kasmış vs bunlar önemli..

eğer kendi ağını kurmak istiyorsan bu reglediğin domainlere çalışma yap..ana sitene hiçbir zaman çalışma yapma..çalışma derken en son artık diğer siteler güçlendikten sonra ana sayfadan olacak şekilde link çık..makale içi link..yani reglediğin domainlerde şu yapı olsun

mesela kategorilerde blog kısmı olsun buna bot ile içerik gir..ana sayfada o domainde neler olacağı ile alakalı özgün 3-5 makale olsun..bu makalelerden backlink çıkacaksın ama sonradan..bu makaleler arka sayfalara gitmemeli dikkat et..ana sayfada dursun..aslında tek bir makale bir iş görürde..sen hangi kelimelerde çıkmak istiyorsun bunlara bağlı..

daha çok ayrıntılar var ama bolca bu konuda makaleler bulabilirsin..