Merhaba arkadaşlar,
Gecenin bu vakti yine tasarımdan sıkılıp. Müşterilerimin onu yap bunu yap şunu yap o olmamış beğenmedim valla ödemem ücretini gibi laflarından kaçıp buraya sığınıyorum hem kendimi rahatlatmak hemde kafamda ki projeyi size açıklamak için yazıyorum. Beni mazur görün
Bir konu hakkında geniş çaplı tartışmak istiyorum sizlerle.
Öncelikle ben r10'da Seo çalışması altında paravan blogdur, link satışıdır, tanıtımıdır, makalesidir bir çok kişiyle çalıştım. Ya satıcı olmuşumdur ya da alıcı olmuşumdur.
Benim internet gelirlerimin çoğunluğu web tasarımdan ve paravan blog çalışmalarımdan geliyor.
- Ben hergün 3-5 site tasarlamaktan sıkıldım.
- İnsanların orası olmamış,beğenmedim paranı göndermem gibi laflarını çekmekten sıkıldım.
- Yaptığım hizmetten sonra ödememi alcam mı almicam mı diye düşünmekten hatta ücretimi almam için insan peşinden koşmaktan sıkıldım.
Elim(iz)den binlerce site geçti çalıştığım. Ve bu sitelerin her birine ya paravan açmışımdır yada tasarımını yapmışımdır.
Ben artık bu işi yapmak istemiyorum.
Ve artık kendi ağımı kurmak istiyorum. ( Sizlerin de kafasında ki gibi. )
Şimdi konuya gelelim,
Herkesin düşündüğü projeyi ben dile döküp konuşup bir sonuca varmak istiyorum ve olumlu bir sonuç ise bu işe atılmak istiyorum.
Kısaca anlatıyorum.
Kafamdaki proje şu şekilde; İngilizce bir sektöre atılıyorum.
Sektör kafamızda belli.
Siteyi sosyalleştirme adına bütün sosyal ağ hesaplarını açıyorum.
(+15 adet sosyal ağ hesabı)
Eklenti sayesinde makalelerimin bu hesaplarda paylaşılmasını sağlıyorum.
Siteme bot yazdırıyorum hepsi
spinli makaleler olup bol resimli bir bot oluyor.
(Görsel ön planda)(100 kelimelik makale ise 15 adet resim görseli gibi)
Siteye günlük
+5 adet makale girişi yapıyorum.
Ve buraya kadar herşey tamam.
Herkes buraya kadar illaki bir sektörde kendini denemiştir.
Şimdi konu başlığında belirtilen yere geliyorum.
Ana sitemin index sayısı 5K'yı geçti.
Ben bu siteye
paravan olarak 30-50 arası domain regleyip desteklemek istiyorum. Ki elimde regli olan +100 domain mevcut zaten.
Aynı şekilde spinli makale bol resimli bir botla içerik sağlanacak.
Ayda bir de anasitenin tanıtım yazısını gönderirim.
Masraflara gelince domain regli. Class hostum da var. Masraf yok denecek kadar az. Bot yazdırmayı masraftan dahi saymıyorum.
Şimdi özetleyecek olursak, Sitemiz var güçlü bol indexli. Bu ingilizce siteye 30-50 adet paravan açtık bu paravanlarada sosyal hesaplar açtık. Büyük bir ağ kurduk kendimize. Ahrefsten diğer link araçlarından da gizledik kendimizi ağımız gizli kalsın rakipler inceleyip bilmesin görmesin diye.
Bu çalışmalar sonucu benim istediğim tek şey aylık minimum
+5.000$ kazanmak.
Bu mümkün müdür bu çalışmalar ile ?
Böyle bir yol izlenir mi ?