Hocam şimdi o beni arayan şahıs doğu taraflarından aradı kanıt gönder dediğimde facebook tan fake bir hesaptan konuşmaları olmuş forum içindeki satın aldığı kişiyle . (arayan fake hesap) Facebookta alıcıya hergün sana 300 -400 euro bozdururum tarzında kelime sarf etmiş (bu şahıstada şüpheli bir durum var)
Fakat işin tuğaf kısmı site sahibinle görüştüm whatsapp görüşmesiyle telefonun hattı kapalıymış faturadan dolayı öyle diyor oda şüpheli bir durum
whmcs panelinden adresini tam girmesini istedim girip düzeltti ip whois Çektiğimde farklı bir yer çıkıyor 2side mi *********** dolandırıcıyımı buldu bilmiyorum ama
adamın göndermiş olduğu hesap numarası var banka hesabımızda isim soyisim girdiğimde 2012den dolandırıcılık konusu var adama sordum 1i yazdı sildiremedik yok diyor şimdi parça kontür işinde gördüm googlede ararken
ADAMIN linki ben şimdi bu adama iadesi yapıp göndersem sizce mantıklı olurmu savcılık tarzı yere düştüğünde neden kardeşim bu tarz birşey yaptın dediğinde nasıl olur ? logları var bende
Elimdekiler
-LOGLAR VAR
-Hesap no var gönderdiği
- tel no var ama faturadan dolayı kapalı
bunlar tamamen bir çete mi acaba yoksa ?
sizce nasıl bir yol izlemeliyim . ama müşteriyle daha fazla çalışmak istemiyorum açıkçası.
Saygılarımla