2 Notebook'umu da yaklaşık 2 yıl önce almıştım. Daha önce de kullandım. Probook serisi hariç ısınma sorunu yaşadım. Zorunlu olunmadığı sürece Probook serisi haricini önermem.
Anladım hocam ben 2 sene öncesine göre kendinizi geliştirmiştir diye düşünmekteyim ve hp markasının düz üstü sektöründeki şikayet ve ürünleri hakkında bir çok yorum okudum ancak şöyle bir sonuç elde ettim yaklaşık 4 sene öncesinden itibaren başlayan ve 2 sene boyunca ısınma sorunu çıkartan bir sürü müdeli olduğunu ve bunlarından bir çoğunun firma taradından değiştirildiğini okudum. (Ne kadar doğru bilmiyorum.) Ancak yaklaşık olarak sizin bahsettiğiniz tarihlerden bu yana ısınma probleminden çok garantinin tamiri geçiktirmesi üzerin bir çok sorun okudum. Ancak sonuç olarak bunlar lenovo nun sorunlarının yanında neredeyse devede kulak kalıyor. Demek istediğim şu almak istediğim bilgisayar 5. nesil bir işlemci barındırıyor ve aynı zamanda gt840m bir ekran kartına sahip intel zaten ısınmaması üzerine bir çok kullanıcsı mevcut sırf bu yüzden millet nvidia peşinde koşuyor. Yani hem işlemci hemde ekran kartı münümüm güç tüketmeyi ve maximum bir performasn sağlamak amacıyla ve bi okadarda stabil ve ısınma problemi olmaması için geliştirilmiş. Buna rağmen nasıl bir ısınma olabilirki. Benim dediğim ısınma problemi bilgisayarı kapatacak kadar ısınmadan bahsediyorum standart bir ısınmadan değil. Yorumunuz için teşekkür ederim.