İlk üye olduğum zamandan bu yana, 100'e yakın ticaret gerçekleştirdim birkaç ticaretimde dolandırıldım, forum çöktü 17 ay geriye gitti hesabım silindi, l a b i d u ve ekibi gitti, oxx* kuruldu, ********** ve ekibi geldi, forumu sömürdü, 25 şubat darbesiyle ekibiyle beraber şutlandı, r10'u birileri satın aldı, r10 şirket oluyor bir şeyler oluyor dendi sonra o olaya noldu bilmiyorum ama sanırım onlarda bıraktı...
Forum çökmeden öncesi için hatırladığım, alışveriş bölümünde özgün ve farklı şeyler görebiliyorduk. Özellikle son bir yıldır sürekli aynı konuların döndüğünü görüyorum. Best of R10 konusu çok canlıydı, foruma neşe katardı ancak maalesef o da ölmüş(
https://www.r10.net/geyik-resimler-am...of-r10-83.html).
Forum çok değişti mi? Muhtemelen hayır. Ancak biz, eski heyecanımızı kaybettik maalesef.
Şikayetim Var bölümünü sürekli takip ederim. Dolandırıcılık olayları eskiye nazaran daha az gibi. Eskiden seri dolandırıcılar daha yaygındı forumun büyük kısmını dolandıran adamlar vardı...
23 Nisan'da üyeliklerin açılacağı ile ilgili bir şey duydum ancak umarım bu doğru değildir.